Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ja Ci pomogę ...

1Postać do expa : 2Int 1Vit po wymaxowaniu zręczność skille : czarowane ostrze czarowana zbroja strach wir palec rozpro

2.Postać do pvp 2Int 1Vit po wymaxowaniu zręczność skille : rozpro ostrze palec wir zbroja strach

3 Postać do tego i tego 2 int 1 vit po wymaxowaniu zręczność skille : ostrze wir palec zbroja rozpro strach

Opublikowano

Ehhj widzę pan Up kopiuj wklej.. Wszystko składa sie inaczej w praktyce gdy takim surą gramy..

pod Exp : Ostrze zbroja Wir strach Palec. (Hmm z doświadczenia kumpla wiem że jeżeli będziemy mieli lvl ok. 75 to lepiej wziąść rozpro bo da bo siada dosyć ciekawie a da nam więcej niż palec na kilku pkt.) Starty : Int 2 wit 1 po Tym dex. Hmm ten build sprawuje sie całkiem nieźle w pvp ale wtedy w broni nie polecam kd powtórki a penetry + jakiś nasz z nieb. lez (dużo bijemy mieczem więc szycie bardzo sie przyda)

Pvp: Ostrze zbroja wir palec rozpro. Tutaj polecam build 2 vit 1 int po Tym siła.. Tym buildem bardzo ładnie radzimy sobie w pvp(polecam dużo na szybkośc zaklęcia) dodam iż Tym buildem z buffkiem (pomoc 32%) i 18 % w eq biją trochę z konia i ze skili (oczywiście dmg hack) bardzo miło bije sie 9 ogonów (fms +6 39 sr kd potwora i smierci) na inne bossy sie nie wybierałem. Aha co do 9 ogonów to szamanka podpala mi ją (myślę że bez podpalenia też by padła) Pozdrawiam.

sdagsd.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...