Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtf Dmg Rekord Metin2

ProgramistaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko 7k różnicy, a przypadkiem na DE nie ma już kd +5?

no bardzo mała różnica ;P kasanga walił z epickiej broni a on ze złodzieja +8 czy tam +9

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

Na PL'u nie ma kd +6/5 więc sie nie dziw, że dmg KASANGI takie małe. Niby największy kryt w Metin2?

Coś mi się nie wydaje :)

Opublikowano

132k hmm bardzo ciekawe ja bym raczej tu na priva obstawiał bo nazwę filmiku każdy może sobie dać jaką tylko mu się podoba

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Dobrze Jak macie tak bez sensu gadac to mowie wam ze ten film od MrMankeja jest prawdziwy to jest metin2 korea tam sie srednio wali po 50k jak gralem to widzialem jak mi walili...

Opublikowano

JA tego nie ogarniam , na privie mam syrka+9 po 35% na ldzui w kazdym itemie i wchodzi po 50-60k z kryta na dodatek z 6-7 bonem i kd +5, a na PL nie ma kd +5 i 6/7 bonow , ja nie wiem jak oni to robią <_<

Opublikowano
JA tego nie ogarniam , na privie mam syrka+9 po 35% na ldzui w kazdym itemie i wchodzi po 50-60k z kryta na dodatek z 6-7 bonem i kd +5, a na PL nie ma kd +5 i 6/7 bonow , ja nie wiem jak oni to robią
<BR><BR>Ponieważ na privie postacie kazdy rozwija fastem i patrzy tylko na lvl skile i nic wiecej a na pl'u (inny global) to musi sie kazdy postarac zeby wbic dobry lvl miec pro eq itp. Kazdy musi pracowac nad postacia powoli a nie ... :) To moje zdanie
Opublikowano

Co ma kurwa wbijanie lvla i eq ?

Tu chodzi o biologi i tak wgl inne dmg wgl nie porownojcie privow do PLA :)

W PL jest calkiem inaczej mocniej ustawione skile itd ;)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Nie ten dział, zapraszam do działu Media. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...