Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiecie Co Cie Dzieje Z Combat Arms ?

sebek6144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby Nexon dał nowego patcha po 8 dniach jeżeli tak to dlaczego nikt o tom nie pisał na forum

ciekawe co będzie nowego

mam nadzieje że zmienią to i owo na leprze, było by świetnie :)

sory za błąd ortograficzny w temacie ale jest dość wcześnie :D

Opublikowano

Poczytaj strone oficjalną Combat Arms. Sprawdzają wszystko od A do Z. Zmiany mogą być dopuszczalne lecz nie muszą. Sprawdzają po 8 dniach czy nic złego się nie dzieje z Tym co ostatnio wprowadzili. Mainance potrwa do godziny 10-11.

Opublikowano

Poczytaj strone oficjalną Combat Arms. Sprawdzają wszystko od A do Z. Zmiany mogą być dopuszczalne lecz nie muszą. Sprawdzają po 8 dniach czy nic złego się nie dzieje z Tym co ostatnio wprowadzili. Mainance potrwa do godziny 10-11.

masz + u mnie dzięki za info.

Aha to spox ale zmartwiła mnie jedna rzecz a mianowicie że gordona zablokują i na czy ja bym hakował :D

Dowiedziałem się czego chciałem Temat zamknięty

Opublikowano

Viperos jak zapodasz komuś HeadShot'a razem z Double, Multi, Ultra czy Fantastic kill to będzie słychać głoś HEADSHOOT A nie Fantastic. Z Boku piszę Ci że wbiłeś Double

Killa i przy zabijaniu HEADSHOOTA.

Opublikowano

A no dzisiaj było patchowanie gry.

Niby już po wszystkim :D

Muszę zobaczyć co nowego dodali :]

Oo skrzyneczka ta za 4k GP dostaje się na start.

9368_gold.png

Opublikowano

nie był patch tylko server maintenance czyli w tym przypadku dodanie nowego eventa a skasowanie starego, teraz zamiast klucza dostaje się skrzynkę. Enzil pisał o tym w temacie jednym ;)

Opublikowano

lenart gówno prawda, jak by tak było to bym nie dostał po północy skrzyneczki -.- a dostałem, nie mieli co kasować, zmiana weszła o północy, jak by było to teraz to nikt przed "zmianą" nie dostał by kasetki =d, nie wiesz to sie nie wypowiadaj lol -.-

Opublikowano

lenart gówno prawda, jak by tak było to bym nie dostał po północy skrzyneczki -.- a dostałem, nie mieli co kasować, zmiana weszła o północy, jak by było to teraz to nikt przed "zmianą" nie dostał by kasetki =d, nie wiesz to sie nie wypowiadaj lol -.-

oke, sorry meine uber pro mastah ... nie grałem od około tygodnia w CA, więc wziąłem to na logikę ...

Opublikowano

usuwali event z zapraszaniem znajomych......................

@dwon

wiem ze przyszedl czas jego konca . i gdzy go usuwali zamkneli serwy :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

usuwali event z zapraszaniem znajomych......................

Usunęli ten event ponieważ doszedł czas jego końca.

Proste i logiczne.

9368_gold.png

Opublikowano

ja juz w combata nie gram wiec mi to zwisa ale bede wam pomagal w roznych sprawach

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ja juz w combata nie gram wiec mi to zwisa ale bede wam pomagal w roznych sprawach

A zapytam z ciekawości.

Dlaczego już w CA nie grasz?

bana dostałeś ?

9368_gold.png