Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Zarabianie Yang 50Kk Na Dzień Spokojnie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na Początku zacznę że jeżeli Był już taki temat proszę moda o usunięcie

Wymagania: Nie Najgorszy komputer

IQ +80

Z 15kk

EasyMetin2 i Dmg Hack

To Jedziemy

Potrzeba nam około 8 postaci 40+ (polecam ninję daggera) za pomocą em2 8 kont w 2-4 dni będzie gotowe (Polecam Poradnik jak wbić expresowo lvl ninją daggerem czy jakoś tak na forum jest napewno)

Co tam Robimy? Oczywiście ulepszamy (najlepiej mieć znajomości co zrobi kowala) lub można zapytać na ch2 największa wiara ;]

potrzebne nam :na każdym koncie jeżeli płaterz to zbroja boga smoków +6 x2

jeżeli brońmistrz: magnetyczne ostrze +6 x2

jub: bransoleta z nieb.łez +6 x2

i troche kasy na każdym koncie

z 8 postaci uda się nam zrobić 4 ulepszenia czyli np zbroja boga smoków 1kk +6 a +7 8kk (można robić też boga na +8 wtedy to już większy zarobek ale ja polecam +7) 4x8=32kk na 1 wyprawe !!

może się nam udać więcej lub mniej. Ale po Drodze do kowala polecam żeby zniszczyć 1 fałszywy metin (jeżeli mamy 8 ninji dagger z chmurą na M to pójdzie na tyle chmur) polecam również uderzenie innych metków aby wyszedł resp i wtedy więcej dmg w metka poleci.

DZIĘKUJE ZA UWAGĘ POZDRAWIAM!

Jeżeli pomogłem proszę o + to bardzo motywuje do dalszej pracy Prosze o niepisanie komentarzy typu to już było jaki "żal"....... NQ

League Of Legends :)

Opublikowano

Przecież pisze że prosze nie pisać komentarzy typu to już było jeżeli było zachowaj to dla siebie i daj przeczytać innym

Opublikowano

Inni przeczytali podobne tematy 100 razy jak nie mniej...

[Tak to jest offtop i nie zdziwie się jeżeli dostane warna w postaci 10%]

Opublikowano

ale wes 8 kont do dt maskara lagi w ja ledwo co bym uciagnł i to jak malo ludzi w dt mi tam wystarcza amm draggera 62 tym tutem wlasnie expresoowe expienie ninja dragger wexpilem se ia mma buffa 43lvl i solo z buffem on i tak czasmi jak mi sie chce to buffne jak nie to bez buffa jade i jakos mi wystarcza mam juz 8funkcji +7 jutro all w dt tylko bede musial 4 razy isc a niechce mi sie uz troche zmudne jest te chodzenie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Bez sensu? I niby ninja 40lvl dojdziesz sam do kowala? Pewnie chodziło ci o pójście na gapę. Sposób lipny mógłbym napisać: potrzebne ci 8 postaci 40+ lvl i idziesz do dt na gapę. Wyszło by na to samo.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Dobry komp 8 postaci słąby komp 2 postacie na tej zasadzie ile możesz tyloma idziesz , a czy tam gdzieś jest napisane że te dt robisz tymi ninjami ???? znajomości i jazda

Opublikowano

Życzę powodzenia, że te metki gdy te metki będą zminimalizowane, to nie przegapisz wcisnąć rozpocznij tutaj, gdy Cię zabiją z innego królestwa i na pieczęciach przy respie. Próbowałem tak z 3 metkami, ale nie miałem tak podzielnej uwagi. Osoba pisząca ten poradnik sama go nie sprawdziła. Pewnie dostanę - od założyciela tematu, ale tak to już jest, gdy autor nie umie przyjąć konstruktywnej krytyki.

Opublikowano

nie nie dostaniesz mówisz prawde ale nie musisz - dawac po 1 3 konta i nie dałeś rady ja chodze na 6-7 kont napisałem 8 bo nie 1 osoba ma lepszego kompa proste klikasz na każde konto a na metkach na każdym chmura i koniec nie raz kamyka duchowego miałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...