Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Da Rade Dojsc Do Metkow Mordu (Dt)

KoksKoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Do tej pory zarabialem sobie lowiac na fb, zbanowali mi 2 z nich, wiec zostalo mi 5 botkow.

Lowilem lowilem i lowiem, ale ceny malzy spadly z 2kk do 1,2kk, wiec jest to malooplacalny sposob zarobku.

Gram na zamknietym serwerze, wiec nie mam mozliwosci zrobienia nowych kont.

Temat zalozylem po to, zeby sie dowiedziec czy dam rade dojsc do metkow morderstwa w dt, z dmg hackiem wojem body 61lvl.

mam 588 deffa jestem w trakcie oddawania matowych.

PZ mam 13,5k, skille aura, berek i wir na m5 (prawie m6).

Wiadomo ze bez zadnych hackow nie dam rady wziasc pieczeci w Dt, wiec spytam czy dam rade z tym 3x dmg z konia i z dmg hackiem.

Prosze o odpowiedzi doswiadczonych graczy, a nie ludzi z 40lvlem ktorzy nigdy w dt nie byli.

Prosze tez zeby nie bylo wypowiedzi typu "wez idz i zobacz", bo eq na tym koncie jest warte bardzo duzo, wiec nie chce niczego ryzykowac przedwczesnie.

Opisze te istoniejesze czesci eq, ewentualnie napiszcie co dokupic.

Rib +9 sr 41 kd +4.

Boga +9 3 kd +4.

Zelak +9.

Ebony +9.

Srebrna +9.

Buty i naszyjnik 2k pz.

Lwia tarcza +9.

Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi, ale tym ktore cos wniosa do tematu daje dzienny limit +>

Prosze tez o niezamykanie tematu az do wyjasnienia bo gdzie napisze jak nie tu ? Chyba nie na boardzie.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

zrob buffa na koncie ktoregos fb tylko radze tego konta nie uzywac a jak chcesz jeszcze te mmetki to niemaszans bo nie masz 75 i kowal nieprzepuści

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Musisz mieć kogoś 75+ do przejścia na metiny. Jeśli załatwisz taką osobe to masz szanse na dojście solo do kowala a potem na metki jeśli tylko zrobisz buffa 2x M po chociaż 25%.

Opublikowano

tak jak @up, ponziej 75 lvla nie pojdziesz dalej niz do kowala, wiec albo wbij ten 75, albo wez kogos kolege czy cos z levelem 75+

a co do eq, jest w miare wporzadku, w tarczy przydaloby sie cos na trupy lub % bloku, helm trupy, no i dodatkowo co tam jeszcze moglbys zalatwic, np bransa czy cosik

pozdrawiam

test12w.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...