Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Screen z napisem "Pozdrowienia dla MPC od Zomzgala", albo nie uwierzę(najlepiej filmik). Każdy może skopiować jakiegoś screena itp. i wstawić tutaj. Po za tym skąd mam pewność, że to najnowsza wersja gMS i że to nie żaden private server etc.

Kiedyś był hack, który działał jak PG, ale tylko ty to widziałeś i nie miał on żadnego wpływu na zabijanie mobów itp. Skąd mamy wiedzieć, że nie updatowałeś skryptu i go nie użyłeś. Chwalić bez żadnego potwierdzenia może każdy. Jak nie wystawisz tego co mówiłem to pokaże, że kłamiesz(a mówienie "jak nie wierzysz to twoja sprawa" na mnie nie działa). Oczywiście nie musisz tego robić(ani niczego wystawiać, nie chcemy od ciebie łaski).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Już chyba po raz *enty* wchodzisz na to forum. Po twoich wypowiedziach można wywnioskować, że jesteś tylko pijawką, którąś tam z kolei.

Szukasz rozgłosu na siłę, a musisz przyjąć do wiadomości to, że to ty jesteś Random'em* kthxbye.

Wyniki Pracy... Miałeś na myśli wykupienie Vip'a na którymś forum? ^^

A tak na POWAŻNIE!

Gratulacje! Jesteś świetnym HAKEREM! Zrobiłeś PWN'ed MapleStory! Szkoda tylko, że podstawówki nie ukończyłeś, bo z tego co wiem kultury i pokory uczą w podstawówce. Ale wciąż jesteś moim idolem! Szkoda tylko, że przez te pare lat więcej wydałeś na to, żeby ktoś Ci te cheat'y udostępnił.

RZądzisz Gościu, pozdr.

Opublikowano

Święta racja Łukasz, Zomzgal dostaje bana za któreś z kolei konto, temat zamykam.

Po za tym, po co komu PG na gMS, jak tam grają tylko legit gracze, którzy już coś tam mają, teraz nie opłaca się zaczynać grania na gMS, skoro eMS jest porównywalne.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...