Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masowe Bany

Szymonziom99^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście wypowiedziało kilka osób, które mają pojęcia a reszta to Pr0 P0st Makerzy @@

Odpowiadając na twoje pytanie, aby moja odpowiedź nie obraziła tych up to ci wszystko wyjaśnię.

Po 1 Dostałeś bana na wszystkie kąta dlaczego jak napisałeś Przekazywałem yangi przez handel i to jest twoja głupota gdyż Gf opracowała sztuczkę na podstawie, której Ga bądź GM widzi twoje logi handlu i jeśli dostajesz przykładowo od jakiejś tam postaci ileś KK do tego K.k albo fmsy jakieś pierdoły to oni to mogą zobaczyć uwierzcie teraz nie problem zbanować takiego bota bo nawet gdy go nazwiecie tak np. sfgds4GGsf4 to gm owie już nie muszą się srać w duże literki tak samo jest na szepcie jak ktoś zrobi debilny nick to piszesz tylko małe znaki i wyślesz pw w grze nie wiem czy pr0 gracze Metka PL z MPC to zauważyli.

Więc itemy tylko się przekazuje przez ziemię na shopa i w tedy na główną postać już normalnie dajesz przez handel.

Jeszcze jedno nie ma czegoś takiegoś jak BAN IP jest tylko stała blokada kont + kont tych emaili.

Robisz nowy mail + nowe konto i śmigasz od nowa proste ?

Więc moja porada, aby nie dostać bana po 1 posiadanie mózgu od czasu do czasu wejście na forum metka polskiego i trochę IQ !!!!

Pozdrawiam ! ;)

Dołączona grafika

5% userów nie lubi Dr.House,jezeli należysz do tych 95% daj + i wklej to do swojej sygnaturki

Opublikowano

Witam!

Polecam nie logować się na główną postać i na expbota/fishbota itd. ponieważ GMowie sprawdzają IP delikwenta, który sobie farmi i banują wszystkie konta na które logowałeś się przez ostatnie kilka godzin(nie wiem ile dokładnie wynosi ten czas-są to logi serwera). W ten sposób straciłem ninje na 70 LVLu ;]

Pzdr.

Żyje muzyką, lecz nie słucham gatunku ; Słucham tego co dobrze brzmi i wpada w ucho

:)

Daj mi

add.png To naprawdę nic nie kosztuje ;)

Opublikowano

Gram swoją surką mam 40 lev (wiem trochę mały ale to bm ) siedze na nim na EM2 ,zostawiam na fishbocie,kupowałem nawet yangi,groziło mi 27,5 osób (0,5 licząc NPC) za dmg hacka filmiki za używanie bugów itd. I nic do tej pory nie dostałem konto jest normalne.Mam nawet na nim dropka zostawiam 8h na dzień i nic ;) Zero ostrzeżen czy coś podobnego a dlaczego?Ponieważ gram mądrze i nicki nie są s|_itś/\/3 (słitaśne jak coś) ;p

aa08747d0d0c6cff.jpg
Opublikowano

Kurwa napisałem, że dostał bana na jedno konto + wszystkie konta powiązane. O e m g i e ? Wy ty fy ? ;o

Piotruś odejdź od komputera i idź się poucz liter, ale ze mnie no0b. ^^

@OffTop Moze Bys Troche Wyluzowal ... Odejdz Od Komputera Wyjdz na Dwor bo zenujace sa te twoje teksty

@Top Kiedys czytalem Na Forum ze robia takie akcje jak " masowe banowanie " :/

Opublikowano

@UP dobrze mówi... 3 HS za 2-3 miechy:

4. Kiedy HS3?

Jak zapewne niektórzy z Was wiedzą, trzecia wersja HackShield została już wprowadzona na wersji Metin2 UK. Jeżeli miałbym obstawiać kiedy to rozwiązanie zostanie wprowadzone również na wersję PL, to powiedziałbym, że za około 2-3 miesiące. Wiem, że to sporo czasu, jednak dodanie takiej 'aktualizacji' wymaga czasu.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

A ja 2 lvl wbiłem dzisiaj [46 do 48] i jakoś bana jeszcze nie dostałem...

Nigdy nie handluję z poprzez handel z shopem...więc jak banana załapię to tylko na konto 48 :)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Ja jade na sh i dmg na s10 i nie dostałem jeszcze bana :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...