Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow MPCFORUM. Jestem nowym uzytkownikiem, a wiec prosze wybaczcie mi jezeli temat znajduje sie w zlym miejscu lub popelnilem jakis blad, ale do rzeczy. Poszukuje EASYMETIN2 z opcja autologowania, gdyz kiedy uzywam tego bota bardzo czesto wywala mnie z servera powodujac strate czasu. Ostatnio zostawilem bota na kilka godzin, wracam, zostalem wyrzucony z servera a bot posmigal jedyne 8 minut....! Chyba, ze istnieje jakis sposob, opcja, aby uruchomic autologowanie, kiedys posiadalem bota z taka opcja, ale nie wiem gdzie go zapodzialem, chyba, ze zapomnialem o sposobie uaktwniania tegoz cudenka :P . Prosze o pomoc osoby znajace sie na rzeczy.

Dziekuje slicznie i pozdrawiam

Touche :rolleyes:

Opublikowano

Jak włączysz Em2 i jak masz kilka postaci na nim i możesz od razu w okienku po logowaniu wybrać jakąś postać, to pod tym powinny być 2 okienka maleńkie.Tam zaznaczasz AutoLogowanie i wszystko działa.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Jak włączysz Em2 i jak masz kilka postaci na nim i możesz od razu w okienku po logowaniu wybrać jakąś postać, to pod tym powinny być 2 okienka maleńkie.Tam zaznaczasz AutoLogowanie i wszystko działa.

Kurde nie za bardzo zrozumialem to ;P Czy dalbys rade pokazac to na ss? Czy nie chce ci sie :P

Edit. Albo opisac dokladniej punkt po punktcie

Opublikowano

Nie że mi się nie chce, ale w swoim kompie spalony zasilacz mam :/.

A Ten nie pociągnie :P.Gdy już zalogowałeś się na konto em2, masz do wyboru Start albo ToucheBotEm2 (przykładowo)

I Pod tą nazwą powinny być jakieś małe dwie opcje.Tam to jest.Jeżeli nie to przepraszam, ale dawno nie użytkowałem em2 ;].

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Wiesz co ogolnie moj bot jest dziwny gdy naciskam start i mam np. START TOUCHE, to jak pozniej podkreslam "sam" po wylaczeniu gry chce uruchomic bota recznie przez znowu START TOUCHE to wyskakuje mi blad. Ja u siebie nie mam nic na dole tylko obok mam 2 opcje: a) opcja autolaczenia tak sie nazywa a b)zamknij gre. To by bylo na tyle

Edit. Widze, ze to ta opcja, dziekuje Ci z gory za pomoc - zobaczymy czy bedzie dzialalo leca plusiki w Twoja strone ;P

Opublikowano

A co do tego tematu moglby ktos podac sprawdzonego EM2? z dobra instrukcja dam + lub - tylko chcem link do jakiegos na tym forum bo jak szukalem andrzeja jakiegos to nie znalazlem :D Jestem ciemny na tym forum wiec licze o pomoc :P

Ps. Post pisany na szybko wiec pewno wieleee bledow

Opublikowano

O nieświadomy!

Oświecę cię !

Proszę przeczytaj wszystko w tym oto temacie

To jest ukryta treść, proszę

Obejrzyj VideoTut.

Pierwszy 3 jego posty czyatj ;] Posty = Wiadomości

Obejrzyj to wszystko i ew. poszukaj czegos w FAQ.

Lub PW do niego/do mnie ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...