Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 50Kk Dziennie!

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !!

Wiele razy widziałem pytania jak zarobić itp. . Obserwowałem wiele Tut-ów. na temat zarabiania. Jednak to pochłania wiele czasu.

Więc przedstawiam wam Tut jak najlepiej zarobić nie używając żadnych botów, cheatów, hacków. !!

Zaczynamy !!

1.Wchodzimy na Ch2 (tam gdzie jest najwięcej sklepów zazwyaczaj jest Ch2). Najlepiej wchodzimy w popołudniowych 14-19.

2.Szukam sklepu botów (musi być taki nick "ndsajda" lub coś podobnego.) Sklep musi posiadać małże np. Endurion po 300k u botów.

3. Jeśli mamy około 8kk Kupujemy wszystkie dostępne małże.

4. Otwieramy sklep TANIO MAŁŻE!! I sprzedajemy po 400 k lub więcej.

5. I zarobiliśmy 100k od każdej małzy ; )

6. Jeśli są dostępne jeszcze sklepy od botów z małżami. Robimy tak samo jak wcześniej.

7. Sposób w 100% sprawdzony zarobiłem tak po 50kk dziennie ; )

8.Napewno ktoś kupi małże !! 5-20 minut !!!

Jeśli ktoś posiada np. 500k to kupuje sobie 1 małże i sprzedaje o 50-150k drozej ktoś kupi to kupujemy dwie i znowu sprzedajemy ; )

LICZE NA + + +

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

JAk nie ma sensu... Kupujesz malze po 300k sprzedajesz po 450k . Masz caly sklep tego to jestes grubo do przodu....

Jestem w 100% pewny ze ktos kupie o 150k wiecej niz u botów..!!

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

Bezsensu temat Daje - niepotrzebnie go robiłeś Ps było juz takich chyba 10 tematów^^

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

Dodać od siebie ? Przecież sam to pisałęm od 0.... Nie skopiowałem z nikąd ani słówka...

Opublikowano

Nonsens... japier.... dziennie na endurionie zarabiam okolo 85kk... Dzisiaj akurat od 14 do teraz 87kk a mialem 18kk....

Wiec pozdro jak ten temat nie ma sensu...

OGARY

Opublikowano

Wbij na Endurion kup all malze po 300k i idz pod Uriela i sprzedawac po 400+ i zobacczysz ze na 100% zejda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...