Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kingworld [Pl] [Dedyk]

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zgodze sie z toba poniewaz nie wszedzie kasa leci do kitu np na zombiemap leci zaje... ;d

Zombie zombiakami, lecz co mają powiedzieć mniejsze lvle?

Opublikowano

Ten muli jak jest więcej osób na serwie, a co do dropu kasy przyznam wam rację. Do tego te ulepszacze... Jeżeli dajesz serwer z ulepszaczami to zrób kowala 100% bo jak narazie jest on 2x gorszy niż ten na pl.

Opublikowano

@Up

wuxer, do +6 100% wystarczy, potem 80-50%.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Już wiemy czym spowodowane są takie lagi

Firma OVH w której mamy wykupiony serwer ma problemy techniczne . Przez jakiś czas będą jeszcze te lagi lecz niedługo zostanie to naprawione .

Za wszystko przepraszamy

sygna2.png

Opublikowano

Oby. Bo spoko by się grało ;]

Spodobało mi się ale te lagi i kicki co minute [ serio ] mnie zniechęciły ;/

Do Autora@

Polecam ci wszystko od nowa. Jest mało osób jak na dedyka ;/ Od nowa ale z poprawionym dropem yang i w miare normalnymi cenami. Bo chłopie małża 10kk. Mnie nie stać na hełm +8 ;/

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

j/w mam to samo zdanie co Joaquin.

Drop yang, wszystko od nowa, zmiany cen i git ;]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

@UP 2x

To jest myśl , najlepiej bd jak ta wasza firma hostingowa naprawi problem z łączem, to bd mozna myslec o poprawie kilku drobiazgów zrobić dokładna date startu (najlepiej z kilku dniowym wyprzedzeniem) tak żeby wszystko było zapięte na ostatni zamek, to by napewno duzo osob zagrało, bo teraz naprawde jest o wiele za malo jak na dedyka

Opublikowano

Kozacko -,- robie postać mam ją jakieś 2 minuty (przez te 2 minuty nie mogę wejść na serwer) po chwili pisze konto nie istnieje zrobiłem 2 i mam to samo, jak robie konto o takim samym loginie pisze że login zajęty ocb. ?

Opublikowano

Osobiście serva nie polecam, ze względu na lagi i te nieszczesne kicki ;/

I wielki --- za drop yang, dużo za mały.

Jeżeli pomogłem daj + ;]

Zrewanżuję się przy najbliższej okazji.

sygna1p.jpg1398204485.png

Opublikowano

@Up jak byś przeczytał to co napisałem na stronie wcześniej to byś wiedział , że to jest spowodowane usterką techniczną którą spowodował hosting OVH

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...