Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crossfire] Glitche

omenoso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

glitch na Mm i itp. mamy skin i gdy zostaniemy mutantem klikamy żeby dało nam speeda i w trakcie biegu zmieniamy się w np. Assasina i mamy darmowego speeda do końca życia (w CF'ie)

nieregulaminowa sygna

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

No niestety komputer na daną chwilę nie pozwala mi na nagrywanie.

Ale temat chce dalej aktualizować pisałem że jeżeli ktoś ma jakiegoś nowego Glitcha może mi go na PW podesłać ja go wstawię do tematu z autorem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

1 glitch działa na Resort, mapka do predator, tam gdzie są niebieska i żółta zjeżdżalnia, wchodzimy przy wejściu na nie, stajemy w miejscu pomiędzy nimi na dole nich i stosujemy cornerglitcha, wchodzimy do środka i cieszymy się że żaden havoc nas nie dotknie :D

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Już raczej żaden nie działa z Glitchów, bo powychodziły nowe Aktualizację; spróbuje To co mówi Kolega wyżej..

Opublikowano

Wczoraj jeszcze działał, ale wpadłem na to przez przypadek grając na predator i widząc ludzi którzy w każdej rundzie się tam pchali.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

co mam zrobić jak wchodzę do np,. skrzynki i wyskakuje mi error od razu?

To zostało naprawione 2 lata temu. :) Teraz można wejść tylko w niektóre ściany/skrzynie. Jak gdzieś Ci wyskakuje error to zrezygnuj z glitchowania w tym miejscu. :)

• 7 miesięcy temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Crossfire] Glitche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...