Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy używanie tricku/bugu na to, że respiącje się mobki z metka nie atakują, chyba że je zahaczymy bronią jest dozwolony. Nie będę go opisywał, bo każdy kto może mi pomóc dobrze go zna. Oczywiście polecą +/- w zależności co wolicie. Z góry dzięki :)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Niejest dozwolony ,..                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

77169193832044603396.png

Opublikowano

Zrobiłem kiedys tego buga, ale to tylko przypadek;/

Mozecie mi powiedzieć jak go uzyc?:D

Polecą + nawet za 2 posty;]

Opublikowano

Są dwa sposoby:

Nr1: Eq na spowolnienie.. efektem jest brak respu lub zupełnie inny (np. z metka w red lesie resp ze zwykłego lasu)

Nr2: Bijesz postacią 1 metka czekasz aż cie zabiją moby i drugą postacią bijesz metina (część respu cie nie bije). Działa dopóki postać 1 leży nieżywa ;P.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

@Personas

Z metinów 85 / 90 poziom, może być resp ze zwykłego lasu i to nie żaden " Bug ".

@Topic

Używanie błędów gry = Ban, ale czy ja wiem, to chyba nie jest taki dosłowny Bug, bo ja to kiedyś przypadkiem zrobiłem.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Polecam korzystanie z bugu w dt na metkach morderstwa. Dużo łatwiej i szybciej się je ubija ;). W dt nie dostaniesz bana bo gm musiałby iść z tobą a to raczej nie prawdopodobne.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

bon na spowolnienie - resp ma mniejszy lvl

bon na omdlenie - respu wcale nie bedzie

Tylko ze te bony rzadko wchodzą na metiny (trzeba trafić w odpowiednim momencie)

Opublikowano

Bug kamieni Metin

Wykorzystywanie błędu w grze, którego efektem jest sztuczne dezaktywowanie przywoływanych przez Kamienie Metin mobów jest zabronione. Karą mogą zostać objęte wszystkie osoby biorące udział w tym procederze.

Kara za pierwszym razem: Blokada konta na 3 miesiące.

Kara za drugim i kolejnym razem: Blokada konta na 6 miesięcy.

źródło

Tabela Kar

To jest ukryta treść, proszę

entershiftuser.jpg
Opublikowano

Spowolnienie - dozwolony. Tzw. pusty resp lub osłabiony resp. A omdlenie nic nie robi, nie wiem kto taką ściemę puszcza.

Trick z nieatakowaniem mobów - niedozwolony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...