Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Szybkość żucania czarów.

Wiw3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba cos jest nie tak... czyby na ems nie dzialalo te przyspieszanie? wszystko ladnie ustawilem, wlaczam gre > ekran sie robi czarny > i w koncu sie gra wylacza i pokazuje sie taki blad >>

post-4208-1228650962.jpg

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wszystkie skille maja Actiona ; P

A tak pozatym, jeśli chodzi o ten error to poprostu zastąp skill.wz ktory edytowales czystym i tyle ^^

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano

Pro haxor upnij skill.wz z healem przyspieszonym xD

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Zrób to sam :) Bedziesz mial wieksza satysfakcję

Opublikowano

Btw robil ktos moze Unlimted MP? bo potrzebuje do clera ale jakos mi to nie wychodzi :/

Powiem ze trzeba wpisac "mpCon" w czyste pole pod na samym dole w properties, dac to na 0, i zaznaczyc kwadracik. Pozniej tylko process all i save.

Opublikowano
chyba cos jest nie tak... czyby na ems nie dzialalo te przyspieszanie? wszystko ladnie ustawilem, wlaczam gre > ekran sie robi czarny > i w koncu sie gra wylacza i pokazuje sie taki blad >>

napisz dokładnie co zrobiłeś, to co napisane jest w tym temacie to nie wszystko żeby np z action2 zrobić rapidfire

Opublikowano
4qflvo.png

da się zrobić żeby bił bardzo szybko z Heala i z innych czarów ;>

FA 60 A2 80 DA BD 50 01

FA - Długość action , FA = 6 jeżeli chcesz to zmienić na darksight to darksight ma 9 długość więc będzie na początku F7

zielone oznacza akcje , w tym skilu to oznacza alert2 więc chcemy zmienić na darksight to musimy zmienić na 58 64 E1 62 95 3C 0A 49 80

przed pomarańczowym 01 kończy się action.

01630FB0 - widzisz FA 60 A2 80 DA BD 50 01 (action od heal) to nad tym powinno być 09 14 to jest długość action też, jeżeli mieliśmy 6 byte na początku a zmieniamy na 9 byte to 3 dodajemy i będzie 09 17

dojdziesz do tego momentu to napisz.

Po zmienie powinno wyglądać tak.

to robilem...

Opublikowano
Zrób to sam :) Bedziesz mial wieksza satysfakcję

Stary czytaj moje posty to wyczytasz ze nie ogarnelem tego wogole !! niech ktos upnie zfastowanego heala albo shaning raya !! PLIX xD

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Opublikowano

@Dittex

Uhm. nie no stary tutaj trzeba posiedziec, poanalizować kody poobserwować rożnice mowiac prościej pomyśleć ;) fajna zabawa z tym jest

Opublikowano

Wrona widzisz ja np zrobiłem już pare wz ale ciągle mecze sie ze speedem na heal i z infinity mana :/ ciągle mi to nie wychodzi :s szukam już gotowych plików wz które to maja bo już kilka godzin siedzę i nic a nikt nie może łaskawie uploadowac tego skilla :/

Opublikowano

Jaka beka zadzialalo mi z healem tyle ze usunelo mi skill heal zamiast 30lvl mam 0 xD

Weś lepiej upnij ktos tego skill.wz healem albo shaning rayem i bo chce isc na latanice ^^xD

@edit

dzialo sie tak bo nie napisalem na koniec 01 czyli nie zakonczylem actiona czy cos teraz jak to dopisalem mam problem co pro haxor

eMs

284239619.png

Opublikowano

Daj ktos offset od shaning raya bo opcji #item nie dziala na ems a jak znalesc shaning raya to ne iwiem

eMs

284239619.png

Opublikowano

masz opisane dalem juz gdzies taki tut opisujacy na banned story jak to zrobic chyba w tym temacie gdzies lezy

Opublikowano

Wiwek a da się zmienić heala tak aby naprawdę był szybki aby heal za healem nawalał dosłownie tak aby przetrzymać np END i nawala szybciuteńko .

edit*

coś jak PG hack widzieliście jak wali

Ditex"

na SR nie działa speed ataack

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Opublikowano
o.O aha a ty athis jak bys czytal to ja jestem EMS i sobie wyczytaj ze trzeba na ems inaczej szukac -_-

eMs

284239619.png

Opublikowano

emerald co ty ćpasz ? Zmien dilera chłopie coś ci chyba dosypuje ... <nie uraź sie taki mały joke>

Nie ten dzial chyba (przynajmniej tak mi sie wydaje)

eMs

284239619.png

Opublikowano

Wiwek czy udało by ci się zmienić DoubleStab aby waliło szybciej o 3-4x lub ponad podam ci nr hexów DoubleStaba jest tutaj 2 hexy bo wali to 2x

podam 2hity

1hit (08 00 FA 4F 71 F2 6B A9 64 00 FF 0D)

2 hit jest pokazany inaczej

skill 4001334 StabO1 , StabO2 to są te 2 uderzenia zmień jeśli ci się uda będzie spoko i wogle

Opublikowano

Zrób to sam :) w temacie prawie wszystko jest ;)

Opublikowano

no tak ale co zmienić na ile np: 08 00 FA 4F 71 F2 6B A9 64 00 FF 0D i co tutaj zmienić ?? pewnie 64 ale na ile

Opublikowano

Zależy co na co chcesz zmienić :) jak alerty to prosta sprawa jest ale jak np heal na dark sight to juz musisz posiedzieć ;) ja ci nie powiem bo sam sie z tym meczylem dobre 2 dni

Opublikowano

chodzi mi o szybkie atakowanie double stabem coś jak no delay double shot ale w wersji double stab, poprostu double stab wali szybko napisz tylko co na co zmienić, a jeśli chodzi o podmienienie np heal na dark sighta to trzeba chyba tylko czaly kod DS wkleić na miejsce heala

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory że odkopałem ale prosze o przyklejenie tematow z edityngiem wz ( edytowaniem :P) ponieważ 1. Działają 2. Mniej spamu bedzie na forum

eMs

284239619.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...