Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarabianie Na Wysokim Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat zakładam po to by dowiedzieć się jak można dobrze zarabiac na wysokich lvl czyli +70lv . Chodzi mi o to by ktos kto ma taka postac podzielił się z nami informacją o tym jak mozna dobrze zarabiac na takim lvl. Proszę o wypowiadanie się osob doświadczonych i by podać dokładne rzeczy . Czyli jak np na metinach w lesie to jakie najlepiej metiny z jakich jest najlepszy drop i na jakim lvl , jeśli zaś w grocie to jaką postacią najlepiej expić w grocie i na jakim lv jest różny drop . Tak samo z DT , jaką postacią można dojść do ripka z buffem na jakim lvl najlepszy drop jest .

Mało jest takich tematów właściwie chyba wcale , tylko sa TUT-y jak zarabiac na niskich lvl. Przydają się też porady jak na takim lvl dobrze zarabiać , lepiej niż na małych lvl-ach .

Osobiście posiadam 76lvl body skille średnie czyli Aura: m4 Berek: m6 Wirek m5 do tego posiadam buffa 70lvl : Pomoc G Błogo G Odbicie G ( pozniej wbije nim 75lv by wejść do groty )

Wypowiedzi takie jak: "w dt jest dobrze " czy "metiny" będą uznawane za SPAM i będą raportowane.

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

na bossach duzo zarobisz ;)

do dt raczej dasz rade

i oczywiscie juz expij w grocie

na metki do lasu /red

i juz masz kase ;)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Jeżeli masz dobre eq to możesz bić metki morderstwa na mapkach w dt. Drop ku, oz, poty i kamyki duchowe ;).

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

chciałbym się jeszcze dowiedzieć na jakim lvl-u najlepiej dropią kamienie duchowe z misji ekspert z lasu .

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Wiesz ja np na Kirianie zarabiałem około 100kk na tydzień,zaraz Ci napisze jak :)

Kupy\ałem nimfy +6 i robiłem na 7 na dt, łatwy bardzoo zarobek,lecz najpierw musisz zainwestowa żeby zarobi. Skupywałem nimfy po 5-6kk +6 a jak udało mi się jakąś zrobic na 7 to selałem po 30-35kk

Bardzo łatwy zarobek Ci powiem bo w y\tydzien zarobiłem na stal +7 :D

I ciągle ulepszam i selam,ostatnio wydałem np 60kk na nimfy,po czym zrobiłem 5 z 12 nimf na +7 na DT i zarozbiłem prawie 200kk :)

jak ktoś potrzebuje info niech nsapisze do mnie na gg 5536257

Opublikowano

chodzenie na kowala, sam zbierasz cale 2 pietro i masz drop miod malina kasa smieci itd

i potem cale pietra caly czas zbierasz oczywiscie jak masz kase i jest rlz

za drop masz duzo kasy

placki

[/snapback]Masz jakiś problem z komputerem ?

napisz chętnie Ci pomogę :)

GG : 964688

pomocy

http://www.mpcforum.pl/topic/272286-pytanie-cookies/

O fak ! Maniek został globalem ! chyba przestane pisac posty !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...