Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zarabiać Na 15 Levelu Ninją Daggerem

Ninja2631

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym tutorialu pokażę jak zarabiać na 16 lvl ninją w łatwym lochu małp na bossie.

A więc tak :

1. Wbijamy 15 lvl ninją daggerem babe, eq :błękitne ubranie +6, bojowa +6, skórzana maska +6 i dziewięć ostrzy +6

2. Staty obojętnie, ale skille to tak :

Zasadzka - 1pkt

Wirujący sztylet - 1pkt

Trująca chmura - ładujęmy do M1

Szybki Atak - 1pkt

2. Idziemy do łatwego lochu małp na bossa Droga do Bossa

3. Najlepiej ściągnąć sobie EM2 i najnowsza wersja ma MH, a więc odpalamy go i ustawiamy tak :

Speed hack : 3,0

Speed attack : 2,2

Hit Attack : 1 ON

Attack Range : 3

4. Ściągamy DMG hacka na ninje babę i latamy po całej sali bossa wokoło i uciekamy przed małpami i bossem, jak naładuję się chmura to włazimy w środek walimy i uciekamy i tak w kółko.

Robię tak 30 min i już 5 medali ^^. Polecam ten sposób jakby sposób się podobał to proszę o plusa. Jak było to przepraszam

@Down

Ja jakoś tam miotaczy nie widziałem o.O

@Widej

Czyli nie było, bo ten loch a trudny to całkiem inna bajka.

P.S.: To nie chodzi o zabijanie bossa tylko o expienie na małpach i zdobywanie medali/ebonów itp.!

Lol za co te minusy? Ja tu się dziele moim doświadczeniem a tu takie podziękowanie...

Opublikowano

tak tylko moitacze :P jak Cie dopadną to poprostu masakra :P ale + dla CB

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

heh na 15lvlu niemożna mieć nic na m1 ...

lol 50 znaków ...............................

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

Żeby mieć m1 i 3 skille po 1 pkcie trzeba mieć min. 21 lvl. Nie wiem na jakim Ty grasz serwerze, ale chyba na jakimś hamerykańskim.

Opublikowano

Widzę, że nie zrozumieliście, chodziło o to żeby ciągle ładować aż do m1 a nie, że będziesz na tym lvl miał m1....

Opublikowano

W komnacie bossa nie ma miotaczy tylko wojowniki i zolnierze.

Ja zarabiam na 28 i 23 ziółka i 7 medali.

@up Odśnieżasz temat? Przecież lato jest o_o

Opublikowano

Chujowo jak w 30 minut masz 5 medali ;x Najlepiej to isc na 25-30 lvl do trudnego lochu tam to leca medale ... Najwiecej mialem 4 medale ze spota ;D a spot pada na chmurke wiec zarobek jest ladny

Opublikowano

No wiesz w 30 min można dobrze zarobić, medale chodzą po 300-400k zależy jaki serwer, to już trochę kasy do przodu :)

maybenow.png

Opublikowano

Tak ale moim sposobem dropniesz tych medali z 25 jak bedziesz ogarnial SH i wiedzial kiedy szybciej biegac, a kiedy zwolnic zeby mobki cie nie zabily a ty je tak ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...