Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Devill.Dll Z Ilsaveimage

wreckk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje Szybko devill.dll z ilSaveImage ... Szukam Po google i sa ale trzeba sie zalogowac loguje sie i dupa ^.-

Ma Ktos Moze ten Plik ? :D

DUPA :D

Opublikowano

Nic.. mam 7 ;> jako admin daje i wszysko i nic ;/ :(

a ma ktos wyglad skili i eq na priva zzyok? Bo gram glownie na modzie ale po co na modzie jak nie widze zbrojki -.- mam Bialego hwanga +6 i nie moge go zobaczyc na modzie widac go jako kolczyki ^.-

o.O

DUPA :D

Opublikowano

Masz chińskiego klienta obojętnie jakiego, pobierasz Launcher tego priwka i widzisz wszyściutko..

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

A z kąd można pobrać plik ilSaveImage z devill.dll?? powiecie,albo lepiej dajcie link.Dam plusika za pomoc :D

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/files/24275276/devil.dll

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9792df088f4301012bb024979aa9b10dc1c40a3e2e801bb47ff2741af5d6a066-1284641052

Proszę :)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Ale to nie to bo mi wyskakuje błąd ,że nie mozna idnależć IlSaveImage z devill.dll :D zeby pobrac tylko ilsaveimage

Pomożecie wyskakuje mi Nie znaleziono punktu wejścia procedury ilSaveImage w bibliotece devill.dll dajcie link do pobrania tego prosze dam + za pomoc :DB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...