Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem poniewaz wczoraj normalnie gralem na roznych serwerach prywatnych az wreszcie cos sie stalo wiec zainstalowalem od nowa metina i ciagle to samo tz ze wlaczam spolszczenie loguje sie pisze jestes zalogowany z serwerem i w tym momencie co powinno mi do postaci wejsc wychodzi mi gra i nic nie pisze dlaczego juz chyba z 6 razy metka od nowa instalowalem wie ktos moze o co chodzi ;/? dam 5 i +/- jak kto woli ;/

Ps probowalem na roznych metkach tego z 2009r i 2010r ... oczywiscie wrzucam te pliki zeby moc grac na tych serwerach prywantych ...

Opublikowano

Probowalem o to chodzi wlasnie ze znow wywala na pulpit -.- probowalem a chyba 3 serwach w ktorych pisalo ze sa online .. i ciagle to samo ;/

@chcialbym dodac ze nie gram na zadnych hackach i nei wrzucam zadnego swinstwa :/

Opublikowano

Pisałeś że ściągałeś metina z 2009 i 2010 a spróbuj może na metinie z 2008 bo mi privy działały tylko na wersji metina z 2008

Jeżeli ci pomogłem to postaw + będę wdzięczny

70188911.pngheadshotz.jpg

Opublikowano

PROSZĘ MODA O ZAMKNIECIE TEMATU ( SRY ZA DOUBLE POSTA) ale mialem takie zajebiste szczescie ze te 4 serwery byly zjebane :) i wywalalo na pulpit

Opublikowano

Mogło być to spowodowane blokadą portów :P

Lub ktoś złe spolszczenie zrobił (czytaj złe porty podał).

W takiej sytuacji będzie Cię wywalać na pulpit/Przy wyborze postaci KICK do okna logowania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...