Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SibiBot-Atakowanie

sowiszon1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie dzis na fembrii pierwszy raz odpaliłem bota śmigał 2h potem wyłączyłem sro i potem juz nie działał na forum było o tym opisane ale ustawiałem config skille itd i nic.Co zrobić żeby działało?

Opublikowano

no rozdawałem,o cos czytałem że tzreba lvl skilla zmienić ale jak to zrobić?

Nie wiem jak to zrobić no działał mi już raz dobrze a po wyłączeniu sie zrabał może ktos powiedzieć co i jak?

Bywalec
Opublikowano
no rozdawałem,o cos czytałem że tzreba lvl skilla zmienić ale jak to zrobić?

Nie wiem jak to zrobić no działał mi już raz dobrze a po wyłączeniu sie zrabał może ktos powiedzieć co i jak?

usun wszystkie skille i dodaj na nowo bo po dodaniu skilla z LV1 i nastepnie zmianie jego nastepuje problem bo bot juz nie atakuje mobow wiec zawsze jak cos masz dodane w skillach SKILL LV1 i UP go wiezmiesz nie zapomnij zmienic w bocie skilla na SKILL ZE SKILLA LV1

Opublikowano

@UP

Ja próbowałem i nie działa to co ty mówisz Tymbark ,ale jeszcze zobacze to co mówi asd

Opublikowano

mialem ten sam problem nie prawda ze nie dziala od lvlu skilla ja caly czas dodaje i chodzi. Juz wyczulem bota jezeli jestes na spocie teleportuj sie do miasta wtedy nacisnij f7 potem hide i f6 a gdy bedzie sie buffowal to juz dalej napewno bedzie dzialal. Sam rozwiazalem ten problem ^^

8396_03_11_08_11_36_26.png

10211_11_07_08_6_15_18.png

6814_29_03_08_8_14_22.png

6814_15_03_08_5_30_59.png

6814_06_03_08_7_54_26_0.png

przeczytaj...

Teraz to liczą się privy...

Opublikowano

Działa!

Wywnioskowałem że wystarczy dodać skille,wyłączyć leczenie ,pille i mp,i git.

Dzieki wszystkim za pomoc jakby ktos potrzebował pomocy to pw.

Bywalec
Opublikowano
Działa!

Wywnioskowałem że wystarczy dodać skille,wyłączyć leczenie ,pille i mp,i git.

Dzieki wszystkim za pomoc jakby ktos potrzebował pomocy to pw.

no mowilem ze wystarczy na nowo skille dodac ^^

Opublikowano

witam wie ktos moze dlaczego nie działa ten zasrany sibibot jeszcze dzisiaj z rana smigał jak nalezy a teraz nic nawet nie chce sie ruszyc ani sie buffowac :/ juz robiłem wszystko reinstalke silka jak i sibiego czy wie ktos moze dlaczego nie działa ?!:/ wielkie dzieki

Opublikowano
witam wie ktos moze dlaczego nie działa ten zasrany sibibot jeszcze dzisiaj z rana smigał jak nalezy a teraz nic nawet nie chce sie ruszyc ani sie buffowac :/ juz robiłem wszystko reinstalke silka jak i sibiego czy wie ktos moze dlaczego nie działa ?!:/ wielkie dzieki

ustaw skile,odznacz autopot,to aby wbić za 1 razem chyba sie sprawdza,mi też coś nie śmiga ale sie bufuje.

Opublikowano

a Zaznacza wam jesli tak to sciagnijcie autopota z auto atackiem wlaczcie bota wlaczcie auto pota nacisnijcie F6 i wszystko smiga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...