Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialbym sie dowiedziec jaka bron wziasc i do czego ona bedzie na 65 lvlu ^^

np parta na metki czy cos?

chcialbym sie dowiedziec tez o porownaniu np takiej party/magneta +8/9 z ribem z srednimi jakimis...

oczywiscie mowie tu o mentalu i jaka bron do czego?

Opublikowano

Zależy jakie kd bony i na ile cię stać parta ma dmg lepsze ale szybkość ataku mniejszą;] ogólnie jeżeli chodzi ci o pvp to rib ze śr. a um na - odpada do pvp bo parta jest 100 razy lepsza do skilli ;D natomiast rib ze śr 25% + będzie miał lepsze hity niz magnet +7 więc do pvp lepsze będa bronie na 65 lvl a jeżeli cię stać na parte +8 +9 to nie wahaj się i sobie taką zakup z kd +4 no i o czywiście bronie na 65lvl mają wiecej slotów ;]

@EDiT

a co do porównania gram na exandrosie ;] mam riba +9 kd potwora smierci +4 śr 24% nimfe +8 magneta +7 ale jestem body z aurą na G wale najwięcej z ribka prawie o 200 więcej ;D z krytem 2,2k a magnetem z krytem 1,8 1,9 k więc wiesz :D

a do skilli np taką nimfą z wira bez kryta 2,5 ribem 2k ;]

Opublikowano

Jak ja miałem jeszcze Mentala 70 poziom, to metki w red lesie biłem Ribem + 9 ( 40% Średnie ), a na pvp mi starczał złodziej + 6.

Pozdrawiam, RIB z Średnimi + 30 będzie lepszy od Magneta czy Party do metków.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Wszystkie dwureczne sa dobre tylko zalezy od bonow i sr jesli bez bonow to jasne ze parta lub ribek z dobrymi sr a jak cos to magnet z bonami i kd by sie przydal

Mam doswiadczenie z PL i privow Hehe pozdro :P :P ;)

pokub.png

34469.jpg

41892649.jpg

Jeśli Uwazasz że justin to pedał to daj ++++ STOP Biebierowi !!!!!! :)

3621780428.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...