Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Potrzebuje] Takiego Jakby Bota.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos moze wkoncu pomoc ?

Potrzebuje 3 klika a niechce mi sie wydawac kasy na myszke nowa ...

PS. Nic z programow AutoIt chyba mi nie dziala znika ikona i nic nigdzie nie wyskakuje.

Opublikowano

Zdekompilowałem :P

Nazwy zmiennych są dużymi literami, mogę wysłać kod bez

#include <IE.au3>
#include <ButtonConstants.au3>
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <WindowsConstants.au3>

(Ma 3k linijek :P)

Mogę też wysłać ten program na inny hosting i Modek sobie sprawdzi co to za syf :)

Opublikowano

OMG, nie przypuszczałem, że z takiego prostego tematu można zrobić taki OffTop.

Najpierw pisanie, że nie mają czasu zrobić, potem że w ogóle nic z AutoIt nie działa a teraz dyskusja o spambocie i jego dekompilacji.

Po kolei: bot napisany. Czyli temat rozwiązany i do zamknięcia (?)

Piteruum to, że nic z AutoIt u Ciebie nie działa to już inny temat, ale OK - nie ja jestem modem.

1. Ściągnij sobie AutiIt:

http://www.autoitscript.com/cgi-bin/getfile.pl?autoit3/autoit-v3-setup.exe

2. Według tego tutoriala spróbuj uruchomić najprostszy skrypt:

http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/tutorials/helloworld/helloworld.htm

Czyli:

MsgBox(0, "Tutorial", "Hello World!")

Uruchom i zobacz czy działa. Skompiluj (PPM na plik > Compile), uruchom skompilowany exe i zobacz czy działa.

3. Jeśli nie zadziała to wyłącz antywirusa i firewalla i jeszcze raz spróbuj uruchomić (napisz nam jakiego masz antywirusa i firewalla).

__

Opublikowano

Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze . Energy zawiodłeś mnie ja nie jestem zadnym kecupem tylko januszkiem prosze zrobcie dla mnie nowy temat bo mysle ze dojdzie do janusz300 i skocze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...