Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Odpalic 2 4Story Na 1 Kompiku

srajtaśyma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE DA SIE!!!

50 znakooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwww

EDIT:Lol Makin mi dal 10% za to ze powiedzialem prawde...koles sie pyta jak a skoro sie nie da to sie nie da.4S ma od początku taką blokadę

Także prosze o zdjęcie tych 10%

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Po 1. Spróbuj na innym koncie na kompie odpalić 2( drugie ) 4 Story. Jeżeli się nie da...Zostaje tylko jedno. Wysyłasz wiadomościami do 2 postaci :P Ale ten drugi sposób ma większą szansę na powodzenie (zazwyczaj listy dochodzą.) jeżeli postaci są na tym samym koncie...Zrób tzw. łącznika + pocztą.

Pozdrawiam, Razmess.

Nic.

Opublikowano

jezeli chodzi o PLa i Globala to nie da sie na 1 koncie wysyłać wiadomości miedzy postaciami.Musisz miec 2 konto :(.A jeżeli chodzi o EG to spokojnie sobie prześlesz na 1 acc miedzy postaciami :)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odpalić 2 klienty da się jakoś. Wiele osób to potwierdza warto popytać w gilldi lub po znajomych lecz jest to karane banem stałym :) ale nie wiem czy można to jakoś sprawdzić :P więc troche ryzykujesz :P

Opublikowano

Ja słyszałem że można stworzyć na komputerze maszynę wirtualną i na niej odpalić 4story, ale nie zabardzo w to wierzę, więc pozostała mi tradycyjna metoda z konta na konto. :mellow:

Opublikowano

Jeżeli masz 2 kompy

To wbijasz na 1 i drugiego, wiadomo że na oby dwóch musi być 4Story..

Odpalasz i jedziesz ;)

Ja właśnie tak robię, i nie mam problemów z odpaleniem..

Ale na jednym kompie - nie da rady.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zamykam temat.

Powód: Sprawa wyjaśniona

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...