Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystkie Metki Upadku W Dt Dla Ciebie !

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Odkryłem ostatnio sposób jak rozwalić wszystkie metki upadku tak aby nie znikły !

Działa na PL !!

Dzięki temu sposobowi metki nie znikaja !

A więc tak:

1)Wchodzimy do DT i idziemy z ludźmi do kowala

2)Na pietrze z metkami czekamy aż rozwalą tego prawdziwego upadku (najlepiej żeby prawdziwy był jako 1 Wtedy będzie więcej dla was :D )

3)Kiedy już przeniesie nas na pieczęcie wracamy na WH na piętro z metkami (piętro wyżej lub niżej (to zależy) na mapie)

4)Rozwalamy metki które zostały a one nie znikają ;]

5)Cieszymy się dropem ;]

Przydatne dla 60+ ;]

Teraz już nie musisz sam iść 2 pietra do metków ;] i zamiast 2 metków(diabła i upadku) masz 6 metków (upadku)!

Dodam iż metki upadku nie występują poza DT

Liczę na 5 i + ;]

EDIT:

Dodane screeny dla tych którzy nie rozumieją ;]

1) Idziemy tu:

Screen 1

2) Walimy metki a one nie znikają:

Screen 2

3) Drop tez mamy normalny ;]

Screen 3

EDIT 2:

Dla całkiem nie pojętnych :rolleyes: dołączam filmik:

Opublikowano

tiiaaaa i oni od razu trafia na ten dobry ze zostanie ci szesc . jak dla mnie pomysl do kitu. a na dodatek jak ktos nie zdazy ich rozwalic zanim tamci wybija pieczecie to go bugnie i bye bye rippek

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

tiiaaaa i oni od razu trafia na ten dobry ze zostanie ci szesc . jak dla mnie pomysl do kitu. a na dodatek jak ktos nie zdazy ich rozwalic zanim tamci wybija pieczecie to go bugnie i bye bye rippek

jeśli umieją czytać koordy (a przeważnie umieją -.-) to zostanie ci 6 i pomysł jest dobry bo ja spokojnie wojem 64 body wybijam wszystkie metki i jak wybijesz przeniesie cie na piętro z kowalem

Opublikowano

Ameryki nie odkryłem ale na MPC 1 napisałem ;]

metki nie znikają jeśli już przeniesie cie na pieczecie i wrócisz

Działa na PL ;]

Opublikowano

Dobre ;D Próbowałem i działa 100% xD

+ dla Cb ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Wrr... OMG Makin nie lubię Cię!!! Sygny mi kasujesz i "%" ładujesz!!

Zbieram -

Opublikowano

w dt ci droplo kd defa+4 powiadasz? :O:DxD (nie wiem jakich jeszcze emotek moge uzyc!!) <lol2>

(2xUP)

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

ja screenow nie widze

Żadnego? bo ja widzę tylko 1 myślałem że inni widzą jakoś nie mogę dodać żeby było je widać ;/

Edit:

Już wszystko jest ok

Opublikowano

Dobry tutorial przydatny łap + ;D

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Sposób działa i jest super! :) Z 1 metka kamień duchowy mi poleciał :P Dzieki stary leci 5* i +

Opublikowano

Do autora:

Zmien screena w ktorym pokazujesz dropa bo na nim widnieje twoj nick a GM tu czesto zagladaja wiec mozesz zalapac bana

Opublikowano

Do autora:

Zmien screena w ktorym pokazujesz dropa bo na nim widnieje twoj nick a GM tu czesto zagladaja wiec mozesz zalapac bana

Myślałem o tym lecz:

1) Na screenie widać 2 nicki Funk i ArTenT

2) NA screenie widać po prostu widać jak zbieram drop z metka upadku (mogło to być po rozwaleniu metka diabła)

3) Zmienię ale nie dziś ;p

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...