Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy Angielski Priv, Nie wierzysz? Zobacz sam :]

piotreczek00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobił ktoś tą Guild?

Bo jak coś mi sie juz pacz kończy ładować i jak tylko uzbieram kase to w sumie moge zrobic...

Opublikowano

Sam gram w tą grę jest super mam Bagiego Wariora 42 lvl a gram niecałe 2 godz naprawde polecam.Jak by co to mój nik Przemo czasami z gry wywala i musisz wchodzic jeszcze raz ale to jedyna wada.Naprawdę polecam.

Opublikowano

macie może pomysł jak poradzić sobie z ciągłym wywalczaniem sie gry? włączam grę i po paru minutach czasem nawet secundach gra sie wyłącza ;/

Opublikowano

Nie graj tak dynamicznie.

mam ten sam problem.

Jak gram wolno tnz odczekam mala chwilke na skill i znowu nie wciskam wszystkiego naraz ;d

Gram bardzo dlugo dopuki sie nie zapomne ;p. I nie zagram szybko l;d

Lecz przydalo by sie cos z tym zrobic ;d

fraltradekaronkz1.jpg
Opublikowano

ej sciągnelem wszystko próbuje wlączyc tego serva a tu pisze "run minilauncher " czy jakos tak trzeba cos jeszcze oprucz patcha

blackdevil.pngDziałający trade hack do wiekszosci gier MMORPG Tutaj
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

właśnie mam problem jak kolega wyżej ma ktoś tego patcha czy jest on już z klientem bo ktoś mi mówił ze tak jesli nie to wrzucicie go na jaki serwis proszę ;] !!!

Opublikowano

Witam mam pytanie dziala jeszcze ten serwer ?? I widze ze raty do 1000x ale jaki drop ?? bo poco wysoki lvl miec bez kasy na itemy ;/

Wie ktos jaki jest drop ?

Rekrut
Opublikowano

tworzysz postac na serwie x1000 idziesz Loa-North Morte - Ruins wbijasz 100 lvl 1 mobek od razu 45 lvl wpada od 100 lvl masz kasy full ja osobiscie mam sumonera 173 ze staffem i na kase nie nazekam

Opublikowano

Dziala na tym serwie jakies bot alebo jakis hax ?????????????

Opublikowano

no jakos jednak mozna sie zalogowac ale mi to trwa ok.10min same disconnecty mam kolejny pytanie gralem moze z 4-5 h wbilem 108lvl na servie

Hinata tu nagle disconnect i dupa server wylaczyli nie wiecie moze na jak dlugo?

plz o szybka odpowiedz

Opublikowano
Dziala na tym serwie jakies bot alebo jakis hax ?????????????

Zal jaki z ciebie noob. Niedosc ze taki duzy exp to ty jeszcze chcesz haxa albo bota -.-

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie gdzie mam wkleic tego patcha bo sciognolem clienta wypakowalem upload sie sciognoło dalem start nie pokazala mi sie tarcza z mieczami tylko pusty czarny ekran prosze o pomoc dam plusika

Jak pomogłem daj 5 :).

Opublikowano

instalujecie clienta potem instalujecie patcha (pyta wam sie gdzie jest zainstalowana gra) odpalacie lunchera i po pewnym czasie (jak skonczy sciagac aktualizacje) mozecie cieszyc sie gra.

z gory mowie ze to gra dla noobkow bo gralem chwile i raczej nie ma nic ciekawego w tym jak ci biega koles na 200 lvlu a wszyscy gracze to wingerzy (sam w godzine mialem 120 lvl na 1,5k exp)

do tego gra jest niedopracowana bo jest w niej pelno bugow m.in. dwa ostatnie pety z libido i beast dla sumka w ogole nie atakuja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...