Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ustawić Em2 Na Lochu Małp

Ninja2631

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem jak ustawić EM2 żęby dropił medale, siedze już 2 h i jeden medal, moze dlatego, że uzywam lock moba? Proszę o jakieś ustawienia na postać woja mentala z eq : mnisia +6, bojowa +6, tradycyjny +6 i gilotyna +6. Mam kase na poty, tylko jak ustawić żebym tak często nie padał??? A i jeszcze na jakim levelu najlepiej dropić? Mam 15, ale moge wbić większy tylko boje się, że nie będą medale leciały.

Opublikowano

Najlepiej ściągnij sobie DMG Hacka, o ile go nie masz. Będziesz zadawał dmg ze skili kilkakrotnie co się wiąże z szybszym zabijaniem małp.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano (edytowane)

Do wyboru do koloru

To jest ukryta treść, proszę

Polecam ten

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez czysz1998

Jeśli pomogłem daj -

1282654735-U148832.jpg 

Sygna by PressButtom

^^^Moja strona^^^

Opublikowano

Które trzeba ściągnąć? PC 1 czy PC 2? A i Haya w tym Twoim poradniku to mini mapa jest bardzo mała i nic tam nie widać ;/

Opublikowano

To przyciąganie zalezy fnie jesteś, niektore komnaty są mniej, niektóre więcej zatłoczone. zawszy ustawiej tak z jakieś 20-45% żebys spokojnie dał se rade

Jeśli pomogłem daj -

1282654735-U148832.jpg 

Sygna by PressButtom

^^^Moja strona^^^

Opublikowano

Ale lipa, nie całe 2 godziny siedzę na lochu małp z 18 levelem i dosłownie ŻADEN medal nie poleciał... Na którym najlepiej dropić? Proszę o sprawdzone odpowiedzi a nie z neta...

Opublikowano

a ja Ci polecam zrobic ninja i wbic nia 38lv na exp bot... i chmurka na M i zasadzka lub cos innego . Potem idziesz do trudnego lochu malp i idziesz do lorda. I lurujesz se caly spot z lordem .. tak zeby chmurka walnela w lorda to mu 2/3 hp zejdzie. I tak z spotu czasem 3 medale ! . Ja sam na metin2.ae ninja 40lv w 1h wydropilem 35medali ! bez rekawica ! na prawde polecam ten sposob

• 2 miesiące temu...
  • Dodaj nową pozycję...