Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Modu Kamera

Yeti99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Jak w temacie szukam modu kamera do csyt2. Prosze o linki oraz instrukcje jak go zainstalowac. Nie dawac stronki www.metin2mod.tk poniewaz gdy ja wlaczam wyskakuje blad :( oczywiscie dam plusy

8b789ffddf4b459a96b299375934d749.0.gif
Opublikowano
metin2mod.tk  - MOD KAMERA NA PL-A I PRIVY I INNE PLIKI  INSTRUKCJE

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=81537

MOD KAMERA NA NASZYM FORUM

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

Link dziala :) ale zainstalowalem to do csyt2 i gdy uruchamiam go przez moda przy logowaniu nie wyswietla "15...14...13..." sek do zalogowania jak zawsze tylko klikam czekam chwile i pojawia sie napis : blad podczas laczenia z serwerem. I mam 3 pytania. 1.Zainstalowalem moda do glowengo folderu metina.dobrze,czy mam zainstalowac do jakiegos podfolderu? 2.Uruchamiac normalne czy przez moda? 3.podczas logowania nie wyswietla serweru csyt2. moze dlatego nie dziala? Prosze sie nie smiac z moich pytan bo jestem niedoswiadczony :) i Bardzo prosze o Odp :)

8b789ffddf4b459a96b299375934d749.0.gif
Opublikowano

Tak mi się zdaje że jeżeli masz klienta csyt2 to po co ci jeszcze mod kamera?

Jeżeli instalujesz moda to do metin2 z 2008 roku.Chyba że ten mod teraz działa pod aktualną wersję.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...