Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Vip Hack By Hazaz

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej odpaliłem ale jak już dałem inject i odpaliłem gre wyskoczył błąd :

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3dx9_49.dll

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno d3dx9_49.dll ???

Ja nigdzie na kompie nie mam takiego pliku (ani nie mogę na necie znaleźć)

Opublikowano

Okej odpaliłem ale jak już dałem inject i odpaliłem gre wyskoczył błąd :

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3dx9_49.dll

a nie d3dx9_40?

bo 49 nie mogę znaleść na necie =.-

tutaj masz jak coś link do 40

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_40

wklej to do gry lub do win32

mój komputer>Dysk C>Windows>system32

9368_gold.png

Opublikowano

pobierz ten plik i wrzuć go do foldery system32, jeśli pokaże się brak kolejnych plików, zrób to samo

Opublikowano

ale chamsy zjeb... poniewaz tylko taki niebiesko zielony czy jaki tam jest i malo co widac

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ale chamsy zjeb... poniewaz tylko taki niebiesko zielony czy jaki tam jest i malo co widac

właśnie mi te chamsy się najbardziej podobają ;D działają w stylu Wh i nie ma wielkich lagów ;D

9368_gold.png

Opublikowano

jak macie lagi dajcie wszystko na low czy jakos tak czyli wszystko na najmiejsze wymagania i zmiencie 32 bity na 16 bitow szybciej wam bedzie gra chodzila :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mi działa , spoko haczek , fajnie się gra i wkurwia typów , z obsługą nie ma problemu ;d ****

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Wszystko działa włączam cheata i działa combat też się włancza ale jak jest przed logowanie to wylancza sie i zaden blad nie wyskakuje o co chodz ?

Opublikowano

Dajesz OK włącza się gra ... naiskasz INSERT i ustawiasz ...

Opublikowano

ja też nie obczajam o co Ci chodzi ... klikasz yes albo no i tyle ... grasz na hacku ...

Za omijanie 50 znaków jest warn ;)

polecam poczytanie regulaminu globalnego oraz lokalnego.

Opublikowano

A może byś trochę bardziej opisał ??

Klikam i nie działa -.-

Wyłącza się gra ?

Opublikowano

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleziono MSVCR100.dlll. ponowne zainstalowanie tej aplikacji mozee naprawic ten problem . : taklie cos jest jak innego hacka wlacze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...