Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam uzywam do 4story cheatengine no i oczywiscie ekstrakty magiczne eliksiry i tak dalej... ale jak robie itemy to do +13 nawet zrobic nie moge :/ ma ktos jakis sposob na robienie itemow?? Albo moze ktos zrobi mi caly set krolewski na maga oprcz rekawic +16?? :) Zaplace bylbym wdzieczny

Opublikowano

Spróbuj wejść na inne CH jeśli nie możesz ulepszyć lub użyj tych itemów :

905 - ekstrakt dalszego istnienia

919 - większe powodzenie na ulepszenie

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mimo wszystko PsychoHack średnio pomoże przy wbijaniu itemów na poziom wyższy niż +13/+14. Potem lepiej dokupić jakieś czeladniki od graczy albo mistrze za kamienie księżycowe.

Opublikowano

Przy wbijaniu najlepiej się zaopatrzyć w czeladniki/f.mistrza, które są na każdym CH na wyżynie. Pare osób mnie się pytało na priv czy moge dodać do hacka formuły mistrza, otóż nie da się tego zrobić, a przynajmniej nie tak łatwo (to item nie eliksir), żeby dodać sobie to do hacka, sposobem na to (chyba) jest analizowanie i zmiana pakietów programem WPEpro, aby np. sklonować formuły mistrza :) Lub rozgryzienie na jakiej podstawie jest rozdawany drop graczowi ;)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Czeladniki są na Wyżynie?? od kiedy?? z tego co wiem to można je zrobić, a dropią tylko z grzybów na TD.

A i mam jeszcze małe pytanko, bo po tej ostatniej aktualizacji doładowałem sobie 175KK czyli 70 formuł Mistrza i może z 2 razy wbiłem na + 16 i nic wiecej:( Ciągle paliło na

+11/+13. Dodam że wiem z jakich + się ulepsza i używam eliksiru na szczęście 300%(kod:922). Przed aktualizacja bez problemu wbijałem +18/20 mając 10 formuł.

Jak myślicie, miałem takiego pecha, czy po tej ostatniej aktualizacji eliksir 300% zwyczajnie nie działa??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ZARABIAJ PRZEZ INTERNET KLIK

Opublikowano

Mi się wydawało, że on w ogóle nie działał, ale nie którzy twierdzili że działa, no cóż, może akurat mi coś nie wychodziło, a teraz po tym małym up'ie Item Shopu mogło coś się zmienić ;s

Co do czeladników na wyżynie to już za moich czasów jak wyżyna była zamknięta, wchodziło się nielegalnie na wyżyny, tak jak na TD i na wyżynie jest w 3 miejscach Grzybostróż, średnio jak dropiło 3-5 czeladniki to dziennie x8 kanałów miałem 30-40 czeladników. Teraz jest gorzej bo wyżyne otwarto i wszyscy się na grzybka sapią :D

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Eliksir 300% działał na pewno ;P Nie raz wbijałem na nim z +12 na +13 uczniem o czym normalnie można pomarzyć ;P Zdarzało się+20 bez żadnego spalania;)

A teraz jest lipa straszna;/ przed chwila wysłałem sms'a za 30 KK weszło +15(10 formuł) nie wiem co jest ale jak tak dalej będzie to chyba skończę przygodę z tą grą.

Psycho może powiesz nam coś więcej o tym programie do edycji pakietów? Ponoć na WoW'ie to działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ZARABIAJ PRZEZ INTERNET KLIK

Opublikowano

To program który ma dostęp do usług sieci, z możliwością edycji pakietów (czyli danych) a konkretnie możemy w nim podsłuchiwać pakiety, nagrywać je, edytować i odsyłać.

A więc przykładowo nakładamy jakieś filtry co do portów na których pracuje 4story, potem nagrywamy sobie moment w którym np. otrzymujemy 1g, szukamy odpowiednich pakietów i odsyłamy spowrotem na serwer, odsyłając pakiety znów dostajemy 1g na nasze konto.

Niby ok ALE zawsze jest haczyk. Większość pakietów ma tzw. sume kontrolną (checksum) którą klient wylicza i musi się ona zgadzać z tą na serwerze.

Tak, można wyliczyć sume kontrolną, ale sami widzicie, że to długie dni analizy. No ale nie wszystkie pakiety posiadają sume kontrolną (raczej te które developerzy stwierdzili ze nie są szkodliwe dla gry w razie edycji) tak samo jak i nie wsystkie wartości gracza znajdują się na serwie (wiadomo, np. można zmienić naszą prędkość, ale poziom już nie).

Warunki są mniej-więcej takie:

1) musimy znać IP serwera

2) musimy wiedzieć czego szukamy (nałożyć odpowiednie filtry, żeby nie nagrać 100000 pakietów zamiast tych 100 które szukamy)

3) Analiza i analiza przedewszystkim.

4) Umiejętność odczytywania, edycji pakietów (tablice znaków HEX)

Rozpisałem się, mam nadzieje że sie nie pomyliłem, bo nie jestem obeznany w tym programie :)

kwoh2cmd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...