Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wierzchowce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak przeglądam te tematy o wierzchowcach i sam nie wiem. Wgrałem je do siebie na dedyka i działają (w pewnym stopniu) tzn moge biegać na nich ale bić siedząc na nich i zejść z nich guzikiem już nie mogę.

Moje pytanie brzmi : czy tak się dzieje wszystkim ? Bo słyszę często że te Wierzchowce to fake i one nie działają JESZCZE poprawnie zaś u niektórych widze po zdjęciach że mają wgrane wierzchowce i mogą bić z nich więc jak to wreszcie jest :/

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

ja jak na swoim serwie kiedyś miałem tak samo to chyba wierzchowce tak o do zabawy bo nie wiem

beztytuufdgdfgdfgdfg.png
Opublikowano

@2UP Ja robiłem też z tego tutka i nie mogę z nich bić, a quest menu wierzchowców wgl mi nie działa. Wgrywałem prawidłowo, bo miałem kilka moich questów i było OK. Ale teraz serwer mi się zsypał i nie chce mi się na nowo robić ;/

Opublikowano

@2UP Ja robiłem też z tego tutka i nie mogę z nich bić, a quest menu wierzchowców wgl mi nie działa. Wgrywałem prawidłowo, bo miałem kilka moich questów i było OK. Ale teraz serwer mi się zsypał i nie chce mi się na nowo robić ;/

coś źle wgrałeś ;>

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

tak więc od czegoś musi to zależeć czy się da bić z tych wierzchowców i z nich złazić czy nie ;C

btw jaka komendą i pod jakimi ID masz wierzchowce?

btw2 moglbys mi podeslać pliki które musze wgrać do swojego klienta?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Podłóż wierzchowce pod military i będzie można i bić, i zsiadać no i przywoływać :P

Minusy:

Nie ujrzysz już militara :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

To jaki sens jest wgrywania wierzchowców :> :P jak nie są w pełni sprawne lub są one kosztem innych zwierzaków

Opublikowano

można mieć osobno wierzchowce i konie... Można bić i z koni (militar, bojowiec) i wierzchowców (wszystkich czterech) i to osobno. Do tego potrzebujemy dodać nasze IP do locale_pl.addr, które po tym trzeba uruchomić klienta z 2010 roku i zalogować się na serwer...

Możemy atakować z tych wierzchowców lecz minusem jest nie działający czat...

a i nie ma lvl przy nicku jak to ktoś mówił, że jak rozpakujemy locale_pl.addr i dodamy nasze IP to będzie level przy nicku...

To leży po stronie serwera, pewnie w GAME. <--- ten level mam namyśli...

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...