Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mój kolega wczoraj weszedł mi na konto i spalił mi nimfe z kd +4 na +8 chociaż mówiłem mu że ma nic nie ulepszac.

Noi oto chodzi że ja znam passy do jego konta 72lvl ;) noi teraz chce mu je zajebac na pare dni żeby poczuł jak to jest xD

No ale jak zmienie emial to on może to anulować na 70% wejdzie na emial czyli anuluje noi co teraz zrobic jest może jakis bug albo cos?

Prosze o pomoc dam +lub- co tam chcecie

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano
Siemka mój kolega wczoraj weszedł mi na konto i spalił mi nimfe z kd +4 na +8 chociaż mówiłem mu że ma nic nie ulepszac.

Noi oto chodzi że ja znam passy do jego konta 72lvl ;) noi teraz chce mu je zajebac na pare dni żeby poczuł jak to jest xD

No ale jak zmienie emial to on może to anulować na 70% wejdzie na emial czyli anuluje noi co teraz zrobic jest może jakis bug albo cos?

Prosze o pomoc dam +lub- co tam chcecie

był bug na e-mail ale już go rozpracowali ;p

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

wtf młee.. dlaczego już nic sie nieda zrobic młeehe a możejest jednak jakis sposób?

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

Zabierz mu all itemy ;)... Ja polecam tak zrobić, albo wejść i też mu coś cennego spalić... np. stal, miecz czy co on tam w EQ ma...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

A wziąłeś pod uwagę, że mogę on tej nimfy nie spalił tylko ją sobie wziął i teraz tylko tak gada, że spalił? :P zrób tak jak mówi UP, ale nie pal tylko sobie weź :P

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

ta wez wszystko i jak ma inne postacie to mu skasuj ;] hmm mozesz sprobowac mu depo zbugowac dac haslo jakies te co do bugowania bylo czy cos to jak mu na e-maila przyjdzie to bedzie mial qw21e12 cos w tym stylu byl temat jak zbugowac ;]

77169193832044603396.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...