Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Mały Tut O Szybkim I Łatwym Zarobku

haya91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poniewaz poprzedni temat został zamkniety bez podania przyczyny zakaldam drugi... Bo warto zwrocic uwage na to i łatwo zarobic...

Nie wiem czy zauwazyliscie ale na rynku stoja sklepy z glupimi nazwami np ,,fsdasdaq sdaa,, albo ,,MALZE WELCOME'' itp a postacie tych sklepow maja zazwyzaj range na rycerskim ( co jest zasluga bootowania i nabijania rangi expiac i expiac ) oraz DZIWNE NICKI np. ,,comeadbusind'' wystawiaja one sklepy z MALZAMI, KAWALKAMI KLEJNOTU, KU ITP , ceny tych niektorych rzeczy np kk czy malz sa bardzo oakzyjne i latwo mozna na nich sie dorobic bez lowienia malz czy dropiniu kk , ale inwestujac,

Ja dzis na gromo od rana inwestujac 20kk zarobilem ponad 90kk (czyli 70kk czystego zaorbku) + troche rzeczy ktore jeszcze sie nie spredały oraz ktore wykorzystalem do ulpeszen...

PODAM PRZYKLAD :

kupilem dzis 10 kawalkow klejnotu za 400k gdzie jeden stoi srednio 300 (po tyle mi schodza)czyli mamy juz zarobki 2,6kk na jedej rzeczy

Malze , boty wystawiaja po 666 k a tu sprzedaja mi sie spokojnie po 850-900 ...

LICZE NA +

nie widzialem nigdzie tego mini tutka pozdrawiam

*ceny sa rozne na roznych serwerach ja podalem srednei ceny na gromo..

EDIT//

PRZED CHWILA WYKUPILEM CALY SKELP MAZL PO 400K GDZIE JEDNA STOI 850 CZYLI 2X ZYSKU...

SZKODA TYLKO ZE DZIECI NEO DAJA MINUSY.. STARALEM SIE I CHCIALEM PRZEKAZAC TEN SPOSOB NA ZAROBEK NIE RABIAC PRAKTYCZNIE NIC TYLKO OBSERUAC RYNEK BOOTOW ZEBYSCIE I WY ZAROBILI

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

a mam pytanie te shopy sa w nocy rano czy kiedy ? Bo teraz niema ani jednego a rano tez nic nie bylo wiec niewiem ;/

Opublikowano

Poczekaj.. One lowia :D Wylowia to zrobia shopa.. Cierpliwosci.. Ja widze 3 razy w tygodniu sklepik ... Sory... SKLEPIKI ;dd..

Daj -! :D

65994253024037513199.png
Opublikowano

bez przyczyny nie mogl byc zamkniety napisz do moderatora zapytaj sie...

Np na Gromo jest ich przynajmniej z 5 :P :D niekotre rzeczy sa drogie np ku ale malze, marmy flagi itp sie oplaca ;D

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

ja widze sklep malze po 1.85kk a chodza po 2kk ale kupilem 1 i sklep zamknol sie i teraz stojii gosc i niewiem czy wystawia czy nie

Opublikowano

ja widze sklep malze po 1.85kk a chodza po 2kk ale kupilem 1 i sklep zamknol sie i teraz stojii gosc i niewiem czy wystawia czy nie

Moze ktos wystawil z fishbota np taniej bo chcial szybko kase wyciagnac ;P

Boty sprzedaja sporo taniej.. przynajmniej u mnie na serwie - Gromo

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

Na moim serwerze Monolit (s12) nie ma żadnego zarobku. Wcześniej jakiś miesiąc temu był bo małże po 900k - 1,2kk chodziły a teraz przez te boty po 500k chodzą, a boty teraz po 700k wystawiają więc teraz nie opłaca się wystawiać małży tylko je otwierać. <_<

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ta fajny tutek.

Ale tak mi zablokowali postac na niej było 30kk a w tym eq warte ponad 100kk na phantosie!!!

Woj 63 Lv serwer.24 ON

Woj 54 lv serwer.24 ON załatwiam eq

Woj 55 lv serwer.25ON

errorlx.png

Zbieram + daj ile możesz!!!!!!!!!!!!

JP:masz wyjebane:)

Pomoglem daj+

Opublikowano

czemu zablokowali .... ? @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

a na S1 dalej zadnego sklepu ;/ (od botow)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/195863-tutorialzarabianie-41kk-w-1-dzien-%3B/

Ten temat jest praktycznie o tym samym tylko ze moj jest ladniejszy :)

Opublikowano

Pamiętam kiedyś, jak bot wystawił kilka K.K po 100k, chociaż chodziły po 300-400k. Ktoś napisał na wołaczu, że kupił od bota fms +0 za 300k. Ale raczej w to nie wierzę.

Opublikowano

na deimos boty kiedyś wystawiały małże po 70k kupiłem z 5kk i miałem 4 B. perły 2 N i 2 krwawe nie wiem jak teraz ale przedtem ceny było koło tego

B=5-7kk

N=3-4kk

K=500-1,5kk (tylko) :huh:

Opublikowano

to jest dobry sposob ale teraz u mnie na s 18 cos boty juz tak nie wystawiaja..;/ Kiedys kupilem 200 kawalkow klejnotow za 4kk od nich, sprzedalem 20 sztuk i juz mi sie zwrocilo ^^

18706.png
Opublikowano

+'sik leci! Na pewno się przyda......................................

Zbieram +'y!

Moje tut'y:

[Download / Opis] Metin2.Us Smith-Tool!:

http://www.mpcforum.pl/topic/203246-download-opis-metin2us-smith-tool/page__pid__1373682#entry1373682

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...