Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oni Chyba Naprawde Sie Za Nas Biora..

bednar1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje się, że nexon testuje jakiś ulepszony system analizy logów na serwerach i m.in. na ich podstawie dziś tylko zbanowali prawie 4900 osób, w tym sporo niezasłużenie. Smarujcie wrotki, bo nie znacie dnia ani godziny.

Opublikowano

Proste i logiczne w folderze CA macie pliczki logs które mają wypisane edytowane procesy gry. (Ja je regularnie usuwam :P )

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

ja to Nexonowi daję jeszcze rok góra dwa a potem sam będzie udostępniał haki z powodu braku graczy na serwerach albo po prostu CA przestanie istnieć

ci z Nexona powinni ustalić inny sposób karania hakerów np. to co ugrał na haku cofnąć do poprzedniego stanu czyli przywrócić rangę z czasu zanim zaczynał hakować

moim zdaniem to było by sprawiedliwe wobec graczy no i oczywiście powinno być jakieś powiadomienie o tym że jeśli złapią go na hakowaniu jego konto przestanie istnieć

dawać plusy jeśli się zgadzacie z tym co napisałem :)

Opublikowano

Prawdę mówiąc zgadzam się z tobą.

Bo co im daje zbanowanie hakera który i tak zrobi sobie nowe konto i nadal będzie hakował ?

Po prostu nic.

9368_gold.png

Opublikowano

Mnie jeszcze nie zbanowali a hackuje równo :rolleyes:

PS Strzala, ale to jest forum o hackach botach bugach itp. więc jeżeli cheaterzy ci się nie podobają to powiem tobie tylko jedno słowo a może nawet dwa, a mianowicie WYPIERDALAJ STĄD!

<3 <3 <3

Opublikowano

hahaha i dobrze wam tak tylko gre tą psujecie powinni wszystkich zbanowac nawet jeden jest zbanowany dzięki mnie bo filmik nakręciłem

dJ.jpg

Opublikowano

Banują i banują a noobki i tak zakładają kolejne konta i dalej cheatują xD

Walka z wiatrakami ...

Osobiście nawet nie odstałem bana na koncie, którym nabiłem na Fire Team 1.1mln PKT przy 1500 kills, combo ok. 100 + Knife Mod dodatkowo 3x raport ze screenami na ich stronce (od osób w roomie).

I gdzie tu jest sprawiedliwość ? xD

Opublikowano

Poprostu nie grajmy na hackach bo to nas wkurza jak ktos gra i my kogos wkurzamy i to nie ma sensu taka gra

Nie zdziwiło mnie to kiedy zbanowali 4600 graczy niech banują wszystkich (oczywiscie kiedy ktos uzywa hacka)

[+] 5 postów 14.07.10r.

[+] 10 postów 18.08.10r.

[+] 50 postów 7.09.10r.

[ ] 100 postów

Daj + ! to tylko jedno klikniecie

Opublikowano

Hello ? Ziemia ! To jest forum o cheatach !

Tutaj większość osób cheatuje / hackuje / glitchuje itp.

A tutaj takie przesłanie żeby nie cheatować xD owned ...

Opublikowano

strzala ja akurat gram na hackach okolo 2 miesiecy i mi jeszcze bana nie dali wiec to troche dziwne

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Więc strzeż się.Każdego dnia i każdej godziny.

Później będziesz żałował tego że grałeś na hakach .

Tyle czasu włożonego w tą grę pójdzie się Jeb*ć

9368_gold.png

Opublikowano

ja gram zeby grac a nie zeby na jakies rangi jesli chcesz miec lepsza bron wystarczy ze sciagniesz shop hacka i juz a IP idzie zmienic jak co napisalem tut o tym

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

No też prawda.Tylko moim zdaniem trochę szkoda wbić np Range Kapitan grając na hakach a później dostać bana.

Szkoda prądu oraz twojego wkładu w tą grę.

9368_gold.png

Opublikowano

ale chyba gracie dla przyjemnosci a nie dla czegos innego

Opublikowano

Ja gram dla przyjemności a nie dla nałogu.

Są tacy co dla nałogu.

Tylko wiesz gdy np dostane bana moja gra pójdzie się jeb*ć

Przez ten czas w co ją grałem mogłem zrobić co innego.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...