Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) zaczne od tego ze na poczatku uzywalem sbota wiec zaczelem go ustawiac bez tutow pierw training arena wzielem i jak dednelem nie wracal pisal ze blad skryptu nagralem skrypt idzie troche i staje a po jakims czasie dc o co tu moze chodzic? czego nie zaznaczylem rozdzielczosc ??

expie jn cave jak cos

Opublikowano

lol xD przeczytaj tuta i ustaw bota... skrypt ma być z resp place Jangan (jg cave) i dajesz start record z miejsca spawnu klikasz na ziemię, a nie w powietrze ! (to ważne) i nie stuckuj się ;) wszystko powinno być OK

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ale to dzial o PH bocie :D a jesli chcesz przerobic skrypta z Ibota/Ribota/Sbota na PH to uzyj "phBot Script Converter v3.1" on konwertuje skrypty pod Ph :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

no ja uzywam phbota i nim nagrywam chyba ze nie mozna? a jak juz zaczol chodzic to sie wiesza o drzewa a pod jn cave dc

nie klikam w powietrze i ten sam problem mialem z nukerem ze nie wracal

Opublikowano

ja powiem tak mialem skrypty z Ribota przerobilem przez ten program i smigalo.. choc kurde duzo bledow ma ten bot jeszcze :/ i w kurza mnie to ze robi na 3 wersje silka a na zadnej perwekcyjnie nie smiga..i jeszcze za to trzeba placic..

a co do up to nie wiem jak nagrales za pomoca tego bota skrypa to "powino" być wszystko ok :/ sprobuj jeszcze raz moze pomoze..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jakiego masz neta ? Pewnie jak jest dobry skrypt, klikałeś na ziemię po kolei gdzie ma iść i wszystko ok to śmigać powinno... ps. zaznacz return when dead jak nie wraca. Jak nie pomaga to oznacza, że te stuck przy drzewach są spowodowane złym skryptem (kluczenie między drzewami)+słabym netem (lag=stuck)

LifeSro

FusionRoad