Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][It] Nightlongju P Serwer

MaciuS156

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zwariowac mozna koles konczyl gre dostalem cale eq 600kk zatruty +7 itp a tu nagle dostaje 99 lvl zatruty +9 i mysle ze chyba ten koles to gm pisalem do niego zeby dal mi spowrotem 31 bo strace all jak gm zobaczy ze mam 99 ale juz byo zapuzno poniewaz byl res i teraz jak wchodze na konto to mam 99 lvl ale jak wybieram postac to mnie wywala z calego metka. i wez sobie tu pograj ;////

Opublikowano

@Hacker się włamał Do Bazy Ale jak To możliwe Gram pokazuje się Komunikat patrze I komendy działają ??WTF?

miałem 75lvl silne na g8 zrobilem na p poszedlem expic wbilem 90lvl i zrobili restart i spowrotem mam 75 ;/ i silne g8 i 1.5kkk w dupe poszło uzbierałem

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Tylko szkoda ze polakow banuja ... mialem 82 lvl bojowego +8 i takie tam jakis koles mnie zaprosil do glidi o nazwie "Polaczek" i przechodzi kolo mnie gm i nagle loglo mnie i juz nie moglem sie zalogowac wyskakuje tylko "twoje konto zostalo zablokowane "

Opublikowano

ja mam angielski nick a rozmawiam tylko po angielsku , jak GM się spyta kim jestem - anglikiem ;]

banują polaków , bo polaków uznają za "hackerów" , a to jest śmieszne - zabiłem dwie ninje i dmg hack.

Po 86 ponoć dropią małże..dropią też potem perły ?? Jak wejść na Zombie Land ?? Jaki to teleport ?

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Nie nie trzeba:) ulepszałem sam stal na 7 (udało się pomimo że tylko 35%).

Dobrze..a perły na pewno dropią w v2 atlantydy ??

Nevrast - Ramsey - Jinno

Opublikowano

Pograłem pare h, wbiłem 82 lvl ninją i dostałem bana : / A już miałem stalke, smocze, 1,3kkk, nie radze grać z czitami albo dmg bo bana dostaniecie

Opublikowano

no na pewno nie dostaję się za to że się jest polakiem , bo ja gram 4-5 dni na tym servie.Również mi to wyszło parę godzin bo nie gram nałogowo , mam już 81lv gram bez hacków jakich kolwiek czitów.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Opublikowano

Nie na początku serwera wszystko było pięknie i ładnie bo polaków nie banowali ale całkiem duża ilość użytkowników z naszego kraju zaczęła latać na dmg hacku więc teraz widzicie jak to się kończy ;D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

To jest trochę dziwne , że wy dostaliście a ja nie.Nie chcę się tu kłócić..ale polecam robić nick po angielsku.To nie są żadne chiniole , na chiniolach nie banują polaków i tam sobie można mówić po polsku i w ogóle.Nie wierzę , że wy bez podstaw dostaliście po 1-2 dniach bana a ja już prawie tydzień i nie mam.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Opublikowano

Przyjeżdżam po "weekend'dzie" chcę sobie pograć, patrze, a serwer wyłączony ;/

Wie ktoś kiedy znowu włączą.

I od kiedy jest wyłączony ?

Daj + albo -

Dla mnie nie ma żadnej różnicy.

Opublikowano

Wczoraj od 18 była jakaś naprawa mieli po 2-3godzinach właczyć :)ale status jest on a nie moge się zalogować:/

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...