Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Jak Kupić Yangi Na Allegro Bez Bana.

dawidek00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

W dzisiejszym poradniku chce wam powiedzieć jak kupować yangi na allegro i nie naciąć się na Bana :P

• Trzeba pamiętać o dyskretności
  • Gdy gościu sprzedaje yangi w Chunjo,Jinno,Shinsho robimy nowe konto!
  • Nick musi być inny( nie podobny) do postaci którą gramy
  • Nikomu nie mów,że kupujesz yangi
  • Najlepiej mieć nowe konto , niż kupować z tego konta ktorym gramy
  • Konta robimy z innego e-maila , ale to chyba oczywiste.

Większości to jest znane ale pomyślałem, że komuś to się przyda , ponieważ wiele osób pisze ze podczas kupowania yangów dostaliśmy bana.

A i jeszcze jedno kupuj od zaufanych ludzi (DUZO pozytywow) najlepiej zero negatywów , Najlepiej też jeśli dużo osób u tego gościa kupuje:P (To znaczy ze jest zaufany , jeżeli kupują hurtem 3,4,5 szt.)

ZAJRZY ADMIN I PODEPNIE :) ?

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

jest jeden zaufany juz przezemnie gościo od którego kupilem 400kk w cenie 90 zl [promocja]

Na allegro ma nick timegold i masz 101% pewnosci ze bana nie dostaniesz ;> ja bralem 4 razy po 100kk w m1 ch2 i nikt sie nawet nie spról a robilem to glownym charem,polecam tego goscia i nie trzeba bawic sie w nowe chary konta emaile itp ;d wystarczy popatrzec komentarze

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Thx ;d Na phantosie 100kk za 150zł :) Na Allegro więc poczekaj aż bd kosztowac po 20-30 zł to kupisz bo ceny pojda w gore. ;d Pozdrawiam . ;d

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Ja się niczego nowego nie dowiedziałem temat bardziej mi przypomina , Jak botować by nie dostać bana ^^ Gdybym nie umiał kupować na allegro to bym wcale niczego się nie dowiedział nie dam ani + ani - to moje zdanie Pzdr

Edit

Co ty myślisz że na tym forum same bezmózgie yeti siedzą?

sygnature.png

Opublikowano

To co napisałeś dla przeciętnego człowieka jest oczywiste. Nie daje nic bo może komuś się przydać xD.

Zbieram +'y!

Moje tut'y:

[Download / Opis] Metin2.Us Smith-Tool!:

http://www.mpcforum.pl/topic/203246-download-opis-metin2us-smith-tool/page__pid__1373682#entry1373682

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...