Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktos clienta 3.5? (Potrzebny zeby mozna grac na avalonmt2) jak ktos ma to niech pisze na gg 12811407

Pytam was tutaj bo ponoc trzeba zaplacic za download.

Czekam na szybka odpowiedz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jak płacić? Ściągasz zwykłego metka z 2008 wklejasz tam kamer mod i liste serverów Avalona i grasz :P

Linki:

Metin z 2008:

To jest ukryta treść, proszę

Kamer mod:

To jest ukryta treść, proszę

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Okej,zrobilem tak jak mowiles,folder kamera mam wlozyc do metin2 (z8games)?

Jezeli tak to tak robie,i pisze LoadLocaleError.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ale Scofield powiedzial ze mam sciagnac metina z 2008,mam takiego,i mam kamermoda,i nic..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem z avalonmt2.

Potrzebuje clienta 3.5 zeby grac na nim,launchera avalonmt2 i metin2 2008.

Mam launchera i metin2 2008,za clienta 3.5 trzeba zaplacic,wiec wolal bym inny sposob sciagniecia jego.

Mozna tez grac przez kamermod,probowalem,ale mam problemy >>> LoadLocaleErorr <<< Moze ktos pomoc? Jak by co pisac na gg 12811407.

Wlozylem folder kamera do polskiego metina,i pokazuje wszystkie serwery oprocz avalonmt2...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I nie dziala,poprostu dajcie mi clienta 3.5,a nie tylko zasmiecam sobie kompa...

Pokazuje serwery ale nie pokazuje avalonmt2.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak mają własny launcher to chyba wystarczy wrzucić do najnowszego metina 2010 ze stronki www.metin2.pl i będzie działać.Tak jest z AnimeMT2 bo mają własny launcher, a więc z tym powinno być tak samo..

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Nie,trzeba sciagnac metina 2 2008,clienta 3.5 i launcher avalona wlozyc do clienta 3.5

Jesli ktos ma clienta 3.5,niech zaladuje na speedyshare i poda tutaj,albo wysle mi na gg 12811407.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorki za post pod postem.

http://www.przeklej.pl/plik/modified-client-v3-5-exe-000aem1v96jo <<< to jest potrzebne,launcher avalonmt2 i metin2 2008.

Instalujesz metin2,folder clienta 3.5 z cala zawartoscia wkladasz do metin2 2008,do clienta 3.5 wkladasz launcher,i gra dziala,ale potrzebuje clienta 3.5!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...