Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mafia 2

LaurenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem gameplay z mafii 2 dla niektórych może się przydać bo np. nie wiedzą czy grę pobrać czy kupić... moim zdaniem warto w to zagrać zapraszam do oglądania...

http://www.youtube.com/watch?v=wJAPcqr_6mY

http://www.youtube.com/watch?v=MYOcszJ6BFI

trzeci gameplay jest tutaj (za dużo filmów w poście)

mafia 2 gameplay 3/3

zezwalam na pobranie filmu i dodanie go do konta na yt odpowiadającego recenzjom mpc.

Orginał tematu. nie kasować.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mafia II czyli gra 2K Czech/2K Game. Zajebista gierka, która w ogóle nie ma powiązania z historią z części pierwszej no może oprócz zadania w 13 albo 14 rozdziale nie pamiętam jakim dokładnie kiedy macie zabić Angelo ( główna postać z Mafii ). Wątek ma jakiś sens i każda pochopna decyzja ma swoje skutki. Misje nie powtarzają się jak to jest w przypadku GTA: jedź -> zabij -> wróć po nagrodę. Grafika stoi na bardzo dobrym poziomie i jest to jedna z gier która ma lepsze detale, itp niż na konsolach nowej generacji czyli xbox360 oraz ps3. Wymagania nie są tak duże więc większość graczy może sobie na nią pozwolić. Jednak gra jest bardzo krótka i to jest jeden z jej minusów. Mafię II można przejść w około 9 - 10h na najłatwiejszym poziomie trudności ( w moim przypadku było to 9h rozdzielone na 2 dni gry ). Filmiki między misjami są bardzo realistyczne i dobrze skonstruowane więc jeżeli macie polską wersje tzn. napisy to warto je oglądać ( za same ruchy twarzy odpowiada 30 rzeczy ). W ostatnim rozdziale filmik jest trochę tajemniczy i nie do końca jasny więc moim zdaniem będzie część III. Gra godna kupna bądź ściągnięcia. Na pewno sięgniecie do tego tytułu nie raz.

Opublikowano

UP

bardzo ładna wypowiedź ;) zdecydowanie gra godna była oczekiwania sam ją przeszedłem w 9 godzin na średnim poziomie trudności i ciągle do niej wracam... gra jest niesamowita a każda sytuacja ma swój nastrój.

userbarwb.png

Opublikowano

Do wypowiedzi plimosa dodam że graficy Mafii II, naprawdę się postarali oraz warto było tyle czekać na kontynuacje części pierwszej chociażby z powodu bardzo dobrego zadbania o szczegóły w grafice.

Widać że się przyłożyli do grafiki i domy i ulice wyglądają naprawdę niesamowicie.

Być zajebistym...

Opublikowano

Brali także poprawkę na szczegóły np. samochód ma śnieg na dachu ty ruszasz a on spada, za rozbójki, szybką jazdę dostajesz mandat i inne pierdoły.

userbarwb.png

Opublikowano

Szczerze mówionc ta gra mi sie wcale niepodoba:

1. Mniejszy świat niż w mafia 1

2. Niema motorów

3. Ani rowerów

4. Dziwnie sie zaczyna

5. I kończy

6. Juz lepsze jest gta 4 i jest o 30 zl tańsze.

Każdy ma inny gust :O

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Dobrze się zaczyna... na wojnie... stąd wiesz dla czego Vito bo tak zwie się bohater wziął się w mieście i dla czego robi co robi.

userbarwb.png

Opublikowano

Czemu tak sie zacina? Jak cos chcesz nagrywac to nagrywaj w przynajmniej 35 klatkach na sekunde bo to jest bez sensu.

Mafie II przeszedlem w 5 godzin, strata czasu i pieniedzy.

RAsfepN.png
Opublikowano

Śnieg to fajny motyw;) postarali sie z grafa budynkow i aut, niestety raczej nie zagram na swoim rzęchu moze u kumpla sproboje :] ile RAMu ?

Opublikowano

Czemu tak sie zacina? Jak cos chcesz nagrywac to nagrywaj w przynajmniej 35 klatkach na sekunde bo to jest bez sensu.

Mafie II przeszedlem w 5 godzin, strata czasu i pieniedzy.

Zacina? chyba jarałeś ;) może są 2 przycinki nic więcej... 5 godzin? na easy i trainerami :P ja przeszedłem ją w 10 godzin bez przerwy więc nie gadaj głupot... gameplay zrobiłem po to by ktoś mógł wiedzieć czy to strata kasy i czasu...

userbarwb.png

Opublikowano

również przeszedłem koło 5 godzin, ogólnie gra jest dobra, ale optymalizacja physix jest do dupy, oraz trochę za krótka, a to, że ty przeszedłeś w 10 godzin to świadczy, że grać nie umiesz albo nie myślisz logicznie,

1285279961299.gif
Opublikowano

I jak ty sie do mnie odzywasz, grzecznie ci zwracam uwage, ze jest tam z 20 fps a ty sie tutaj burzysz. Gre przeszedlem na normalu, bez skipowania filmikow(ktorych jest tam okolo 2godziny) czyli czystego gameplaya mialem jakies 3 godziny. To ,ze ty nie umiesz grac nie znaczy, ze inni nie umieja.

Pro tip:

Nastepnym razem nie nagrywaj na kamieniu tylko na komputerze i jak dodajesz filmik to zrob tak by byl na calym odtwarzaczu a nie 3/4.

RAsfepN.png
Opublikowano

UP

byłem wyjątkowo grzeczny panie osamo ^^ ja bez filmów miałem 9 godzin więc nie gadaj głupot... mój kamień jest niezły do nagrywania to się go nie czepiaj.

ps. fps'ów było 30 ustawienia maksymalne... włącz se hd o ile twój kamień uciągnie :P

userbarwb.png

Opublikowano

Optymalizacja physix jest pod komputery z dwoma kartami graficznymi więc pilarix nie mów że do dupy jak nie wiesz ;>

Opublikowano

Śnieg to fajny motyw;) postarali sie z grafa budynkow i aut, niestety raczej nie zagram na swoim rzęchu moze u kumpla sproboje :] ile RAMu ?

2giga, amd 2x 3.0, radeon hd 4670 1giga ddr3

userbarwb.png

Opublikowano

Nie wiadomo czy zginie... może go tylko wywieźli ale tego dowiemy się w następnej części na którą czekam niecierpliwie...

userbarwb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra stoi na b. dobrym poziomie graficznym jak i fabularnym przeszlem gre 3x na normalnym trudnym i jeszcze raz trudnym tylko z tym ze zbieralem all playboye :>

Gra ma bardzo wciagajaca fabule mozna nieraz sie posmiac sa chwile tzw 'grozy'

tworcy sie postarali gra tez jest dobrze zoptymalizowana co za tym idzie 0 zacinek/bledow/errorow exe. itp.

polecam gre w 100% jesli lubimy otwarty swiat dziewczyny/pieniadze/ no i swietne samochody z lat 40/50 ^^

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Hehe, gre przeszedlem 30 minut temu. Gra najlepsza jaka grałem w zyciu. Cud i miod. Na Koncu gry az mi sie chcialo plakac ze ją skonczylem i szkoda ze nie pokazali konca gry, znaczy czy zabili joego, bo niemoge sie doczekac 3, musze sie wkoncu dowiedziec hehe. Teraz sciagam dodatek do gry, mam nadzieje ze bedzie tez dobry :D. Grafikka 6+. xD.

Opublikowano

Jak na razie dochodzę do 5 "aktu", ale mogę już powiedzieć, że jest to gra 2010 roku. Czemu tak uważam? Ponieważ GTA IV się przy tym chowa.

Trzeba mieć nie lada łeb, aby wykonać np. misję z wykradnięciem kartek na benzynę (użyć głowy).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...