Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenlong [Dedyk] Pl

maraz12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widze tobie jednak nie da sie nic wytlumaczyc.zyj dalej w swoim swiecie.ale czlowiek srednio ogarniety ktory zagra na twoim serverze bd wiedizal jaki z niego "hard".nie jest trudny bo masz wszystko w is!!!

Ile razy jeszcze się powtórzysz ? Wyraźnie powiedziałem ,sztuką jest być najlepszym bez ISu(w tym wypadku jest to hard) , co się tego IS uczepiłeś ?

Skończyłem dyskusję .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ile razy jeszcze się powtórzysz ? Wyraźnie powiedziałem ,sztuką jest być najlepszym bez ISu(w tym wypadku jest to hard) , co się tego IS uczepiłeś ?

Skończyłem dyskusję .

to teraz powiedz ile osob z top 10 nie uzywalo nigdy is.skoro sa tacy najlepsi:) ja sie niczego nie czepiam.chodzi mi tylko o to ze to nie jset server hard!hard to masz na pl a nie u ciebie jak mozna wszystko kupic. i powtorze sie po raz 1: jedyne hard w tym serverze to zrobic przelew na konto

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki!

Supcio serwer , ale shenlong już chyba jest od roku.

sygnanew.jpg

1286652807u198706.pngPiszę poprawnie po polsku.Spróbuj też , to nie trudne

Opublikowano

Pytanko o autopatcher...czy jak sciagne patchera ...wrzuce do zainstalowanego metka 2008 i spaczuje nim to bede mial wsio co jest dostepne na serwerku:P?

@edit : 300 post;]

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

/////////On moze nie odpisze, ale ja z mila checia.

Tak btw. to smieszny jestes ^^

Otorz to ze Niger i Greku moze nie wlozyli ani grosza w IS (moze, ale ja wiem ze laduja w ta gre jak poje...ni) , ale dostali je za tzw 'wolontariat' jako MODeraotrzy moze tam juz GM bo nie wiem. Wiec co z tego ze nic nie kupili skoro SM mieli za free ? Raz w miesiacu dostac 100 sm + to tak jak dostac kilka zl za free prosto na wyrzucenie w gre////////

RzNk//////Nie praktykujemy już takich sposobów , więc najwidoczniej jesteś w błędzie /////////

Po wypowiedzi RzNk widać że to kłamca mówił że Niger nie korzystał z IS a w następnym poście pisze że dostawali 100sm ale już tego nie praktykują ...hmmmm dla mnie to dziwne kiedyś na tym serwie było ponad 4k ludzi a teraz zaledwie 900 osób

RzNk moje rady---->

Team Ati --- nob na PW pisze że zbanuje mnie jak nie dam 100kk napisałem do Sharka a on nic team twój do dupy {nie polecam tego priva}

Opublikowano

Ja wiem swoje moje tematy o tym są usuwane i nie ma innej rady myślisz że za twoimi plecami co robią nie ...

2.Ten autopatcher do kitu i tak połowe serwera ma inne clienty łatwo ip znaleść

3.Nie zostałem zbanowany odeszłem od tego serwera po fochach Ati

4.Jakoś Greku nie jest GM przeciesz odszedł a jakoś 2 tygodnie temu złotą zbroje miał tylko dla GM(to nie jest tbroja na 50 ani na 90 - 92).

TĄ POSTAWĄ NA TYM FORUM POKAZUJESZ ŻE NIE UFASZ INNYM TYLKO SWOIM LUDZIĄTYPU _śleńczą zeby sie podlizać_ A INNYM OPINIO INNYCH NIE SŁUCHASZ (MOJA RADA)

Opublikowano

pff jaki is nie wieże kolejny gówniany serwer z guru al'a wysle sms weź te serwery stawiają dzieci bo nie wieże żeby poważny człowiek wpychał wszystko w is

zabrakło kup sobie level albo od razu 10 ....

kd+6 to zapewne 80% jak sie nie myle i dostępne również tylko w is?

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Da ktoś spol? bo nie mam najmniejszego zamiaru pobierać klienta pobierać bo mnie krew zalewa przy moim łączu :/

Bez Klienta który jest patchowany , nie wejdziesz , taka zapora przed kamer modem i czitami ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...