Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vladyx Hack [Detected]

bednar1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

naciśnij F10

Wtedy powinien być lag jak wchodzisz do Np.Sklepu

Po chwili powinna się ukazać największa ranga w grze i już wtedy kupujesz .

9368_gold.png

Opublikowano

Dzisiaj jak wlaczam to po kilku minutach ca mi sie wylacza wlasciwie to po minucie

Nie wiem co jest jeszcze wczoraj to działało

Musze szybko kupić i gitara

Opublikowano

Mi też dzieła tak z 30 sekund szybko kupiłem broń i crash.

Opublikowano

A mi cos nie działa uruchamiałem kilka razy i nic ale chyba wiem dlaczego bo gdy włączam hacka i mi sie hackshield ładuje to jest inny obrazek na tym niż gdy bez hacka mi sie hackshield ładuje wie moze co z tym zrobić ?

Dodam, że wczoraj wszystko ładnie działało

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

siemka

nie wiem po co dajecie hacki dll jak one i tak nie dzialaja u mnie wylogowuje przy logowaniu

jak mozecie to dajcie mi chaczek bez injectora co ma shop hacka

POZDRAWIAM

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jedyny działający Shop Hack jest w tym haku !

Nie ma Sh beż haka.

Aha i mi się zdaje czy widzę 2 osobę zadającą te pytanie.

9368_gold.png

Opublikowano

nawet gdy uruchamiam hacka podczas włączania HS to i tak się wyłącza o co kaman powie ktoś?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

OK działa masz plusika :) Ale zawsze jak mi hack nie dziala to cisza na forum nikt nie daje ale jak mam gordona to pelno sie tego robi xD

sygnaturkalow.png
Opublikowano

jak go załaczam i wlaczam gre to pisze: uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleziono MSVCR100D.dll. ponowne zainstalowanie.. bla bla bla

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

jesli nie zabardzo ci wyjasnil to wchodzisz do dysk c window system 32 i tam to wklejasz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ja mam taki problem gdy pierwszy raz odpalałem wszystko grało było to przedwczoraj a dzisiaj chce sobie coś kupić ale wywala z gry nie wiem czy to wina injectora czy czegoś jak ktoś by mógł pomóc to bardzo proszę

@EDIT

Jednak już zrobiłem a nie działał przez to że Perx Injector coś dobrze nie działa ale używam teraz innego.

76561198079097587.png

Opublikowano

Mam Pytanko Mam Zainstalowanego netframe work c++ I Te Inne Duperele I Gdy Injectuje Odpala mi sie gierka i dziala normalnie jak bez hacka

ps: Hce Jedynie shophacka

Opublikowano

Dzidekk, że tak zapytam jakiego injectora uzyłeś. Obecnie próbowałem na Perxie ale wywala z gry. Próbowałem na AirDropie, ale jest to samo. Nie wiem co zrobić. Czy nie mam jakiegoś pliku ? Wcześniej (znaczy Rok temu) jak grałem w Combat Arms Perx normalnie chodził. A teraz już nie chce.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam i Dziękuje.

Prosiłbym też o NIE TŁUMACZENIE MI ZAINSTALUJE ..... WSZYSTKO MAM JEST PODANE NA ZDJĘCIU. CZY jest to wina INJECTORA ?http://w274.wrzuta.pl/obraz/2CWtNHmrBzs/bez_tytulu

Opublikowano

Ja uzywam BlackDragon i chodzi bez problemu ;)

Jesli chesz wiecej info napisz na PW

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie dziala :( FcK zadnych dzialajacych hackow nie ma :(:(:(:(

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

thevisa01.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...