Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Expie Postaci] By Ebera ! Od 0 Do Bohatera ! 7 Dni !

Eberera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę z tego konta ponieważ okradł mnie jakiś typ z emaila i zmienił hasło na mpc.. A co do tematu to bardzo chętnie bym skorzystał :D pisz na gg : 5433318 .

Opublikowano

jak Ciupiesz na EM to Gm Cie znajdzie. Czemu? nie zakreśliłeś rankingu a wystarczy ranking i ma sie nazwe postaci ;] - bo ładny drop ^^

Edit: @Down - dla Cb jako podziękowanie ^^

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Czemu dzis nie dodales ssow :D?? :DD w 1 dzien 35 lvl.. Nie no nie moge sie doczekac next ssow :D... A ten drop... Piekny ! :D

Dacie - :D?

65994253024037513199.png
Opublikowano

Noo dobry pomysl na temat. Czekam na kolejne ss ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

I myslicie że jakis gm siedzi na naszym forum i szuka cziterów?jesli bysmy takich gm na pl mieli to ani 1 chinskiego bota by nie bylo ja w sygnie mam postac expiona na em i dmg hacku i nie boje sie pokazac nicku gdyz wiem ze gm ma na cziterow wyjebane ;d takich my mamy gmow na plu ;>

Przydal by sie im taki ahrimanik czy ktos.

Mi wlasnie dropl z lorda kamyk duchowy ;>

a jak już sie chwalicie to zaraz jakiś ss zapodam xD

Btw a gdzie sa ss ktore zrobilem grajac na em?nie mam ich w folderu metka ;/ zapodal bym ss dropienia 3 medlai w 5 sec xD

Autor widze powala chuck norrisa na glowe expic w 1 dzien 28h hardcore na maxa xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

teraz ciebie na 100% ktos expi bo w 6h 7 lvl jest nie mozliwe grając samemu

pewnie jest tak ze ktos cie expi i do tego masz jeszcze pierscien expa i dlatego tak szybko bijasz lvl

do6qfp.jpg

Opublikowano

fake??bez komentarza a jak ja powiem ze wbilem 55 w 1d i 10h tez nie uwiezycie i sie bedziecie spierac ze paint ale ss za 10 min tu bedzie ;>

Prosze

metek.png

a sorry nie doczytalem ze to z godzina o fake chodzilo myslalem ze mowiles/pisales ze 40+ w 2d to nierealne moj kolega z klasy w ten sposob przegral browara tzn zakladzik ;d

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...