Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Winda W Dt ?

eloelo52000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest ale nie zawsz działa i nie wiem czy o to dokładnie ci chodzi

wiec

1.czekamy na metka

2.gdy juz zostanie mu malo hp naciskamy caly czas esc az wywali

3.logujmy sie na inne ch niz na ktrym byliśmy

ps to czasme działa a czasem nie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

jest ale nie zawsz działa i nie wiem czy o to dokładnie ci chodzi

wiec

1.czekamy na metka

2.gdy juz zostanie mu malo hp naciskamy caly czas esc az wywali

3.logujmy sie na inne ch niz na ktrym byliśmy

ps to czasme działa a czasem nie

bardzo średniawo wytłumaczyłes juz ja wiem chyba lepiej ;d

Opublikowano

Winda istnieje (bug) aczkolwiek można za nią dostać bana i sam nie umiem tego wyjaśnić. Może jak poproszę kumpli to mi wytłumaczą.

Opublikowano

Byłes na DT na ch1 na np. pieczęciach i Cie logło ale chcesz isc na kowala ze swoją ekipą z ch1 więc wchodzisz na ch2/ch3/ch4 i bijesz metka. Po ubiciu doslownie chwilke przed przeniesieniem ( jak się trzęsie ekran ) wylogowywujesz się i logujesz sie na ch1 ( ch na którym byłes na początku ) i 1. Logujesz się gdy ekipa z ch1 przechodzi na następne piętro 2. Logujesz odrazu i czekasz az ekipa przeniesie sie na następne piętro . Nie wiem, które jest dobre 1 czy 2 i o to mi chodzi !

Opublikowano

Winda istnieje (bug) aczkolwiek można za nią dostać bana i sam nie umiem tego wyjaśnić. Może jak poproszę kumpli to mi wytłumaczą.

dostac bana mozna za bug na magazyn, za easy metina i inne pierdoly ale jeszcze jakos nie dostalem więc nie gadaj ze za winde dostane ... a mam 70+

Opublikowano

1.Czekasz az Metek na parterze zostanie rozwalony

2.od czasu rozwalenia metka naciskaj caly czas esc zeby w czasie logania na 1 pietro cie wywalilo

3.gdy Cie wywali mozesz windowac na inne ch

+ Winda nie zawsze sie udaje

+ Udaje sie zawsze gdy robi sie ja z Ch1

Winda jest po to zeby jak napszyklad nie zalapales sie na dt na ch2 bo nei zdazyles sie lognac do dt ,to w takiej sytuacji polecam z Ch1 rozbic metka i postapic tak jak up gdy lognie to na ch2 sie zalogowac.Bedziesz przez jakis czas sam w dt dopoki nie lognie ciebei i reszte grupy na wyzsze pietro.

Opublikowano

1.Czekasz az Metek na parterze zostanie rozwalony

2.od czasu rozwalenia metka naciskaj caly czas esc zeby w czasie logania na 1 pietro cie wywalilo

3.gdy Cie wywali mozesz windowac na inne ch

+ Winda nie zawsze sie udaje

+ Udaje sie zawsze gdy robi sie ja z Ch1

Winda jest po to zeby jak napszyklad nie zalapales sie na dt na ch2 bo nei zdazyles sie lognac do dt ,to w takiej sytuacji polecam z Ch1 rozbic metka i postapic tak jak up gdy lognie to na ch2 sie zalogowac.Bedziesz przez jakis czas sam w dt dopoki nie lognie ciebei i reszte grupy na wyzsze pietro.

konkretna odpowiedz dzięki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...