Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invitation Code

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rejestracja na gordonsys.net (pod Gordona 1.4.0) została ponownie otwarta.

Poprzedni temat został głęboko zakopany i pełno w nim było spamu.

Postanowiłem więc stworzyć nowy temat (myślę że Lenart zgodzisz się ze mną)

PODAWAĆ MAIL I KRÓTKIE UZASADNIENIE DLACZEGO MAMY GO WAM WYSŁAĆ !

KAŻDY PISZE TYLKO 1 POSTA ! JEŻELI ZOBACZYMY KOLEJNEGO TO LECI WARN LUB BAN !

OSOBY KTÓRE AKTYWUJĄ JUŻ SWOJE KONTA PROSZONE SĄ O WYSYŁANIE KODÓW KOLEJNYM OSOBOM

1 OSOBA MOŻE WYSŁAĆ TYLKO 3 KODY !

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem ,że nie mam 10 postów po prostu nie lubie spamić pisze tylko jeżeli mam coś do powiedzenia ;) .

Proszę o wysłanie mi kodu ponieważ , pomogło by mi to pomóc w wbiciu lvl a z racji ,że jestem słabym graczem za bardzo mi to nie wychodzi (nie chodzi tutaj o campowanie lecz o to iż inni gracze posiadają lepsze bronie i zabijają mnie bez przerwy)

[email protected]

Bardzo proszę !

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

@qazwsxedc

KOD WYSŁANY !

Proszę o dodawanie kolejnych osób !

@Lenart

Dax, no spoko, lepiej zrobić nowy temat, niż szperać w tych stronach spamu

ja nie wysyłam kodów, nawet nie pisać do mnie na PW, że tak powiem " jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" Wy mnie nie szanujecie, nie potraficie mnie posłuchać to po co ja mam robić coś dla was.

Powodzenia z Kodami gdyż są tylko 3 na tydzień

POPIERAM W 90% xD

Wyślę tylko aktywnym osobom kody albo tym którzy widzę że na to zasługują (co nie co czytam na forum i się orientuję) :)

Opublikowano

Email [email protected]

Uzasadnienie:

Jestem nowym graczem oraz uczestnikiem forum staram sie nie spamowac i przestrzegac zasad forum.

Hack pomogl by mi w grze oraz w dobrej zabawie ,w konu mogl bym pzrejsc fireteam'a oraz dolaczam sie do mojego przed mowcy ludzie z leprzym eq oraz z xn nie sa w moim zasiegu ;(

Z gory dziekuje i pozdrawiam :)

Mimo ze jestem nowym uzytkownikiem forum to aktywnym i to wcale nie jest spam moze nie zawsze pomagam ale jesli potrafie to owszem i nie sepie pomoaca i nie wymuszam "skomlania o pomoc"

@down nie kazdy lamal zasady i spamil, ja czytalem tematy i swoje posty lokowalem w odpowiednich tematach :)

Wlasnie mnie to boli z jednej strony ze jest odpowidzialnosc zbiorowa ja niczym nie zawinilem prosze tylko o pomoc jednoczenie przestrzegajac zasad z drugiej strony rozumiem zlosc ze ludze nie potrafia poprosic a sa wrecz nieznosni,

tylko dlaczego maja cierpiec na tym ludze ktorzy przestrzegaja zasad nie wiem czy to wina tego ze jestem uzytkownikiem forum dopiero 1 dzien i ze moj status to "niewdzeczna" pijawka ;(

Trudno, ale dalej bede aktywny i bede przestrzegac zasad a moze szczescie usmiechnie sie i domnie i ktos kiedys wysle mi code.

Przepraszam za moje bledy w pismie ale siedze chwilowo na starym kompie i klawiatura szfankuje w miare mozliwosci postaram sie edytowac posty i je poprawic

Pozdrawiam ;)

@Lenart Dziekuje bardzo oczywiscie kolejy +sik

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dax, no spoko, lepiej zrobić nowy temat, niż szperać w tych stronach spamu ;)

ja nie wysyłam kodów, nawet nie pisać do mnie na PW, że tak powiem " jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" Wy mnie nie szanujecie, nie potraficie mnie posłuchać to po co ja mam robić coś dla was.

Powodzenia z Kodami gdyż są tylko 3 na tydzień ;)

@up

no tak, ale jak pisałem że niemożna wysyłać kodów to na pw dalej mam ok 200 Pw z samymi mailami ... ani proszę ani pocałuj mnie w dupę ..

zresztą, jeden za wszystkich wszyscy za jednego

@edit

xoxe zapraszam po odbiór kodu ;)

Opublikowano

Troche sie rozpisze

Wiem ze zarejestrowalem sie dopiero wczoraj.Postow tez nie mam za duzo .Ucze sie grac w Combat Arms ale przy tym tez chcial sie troche pobawic.Nie jestem raczej zbyt bogaty tak jak nie które dzieci zeby codzienie wydawac Bóg wie ile na NX porostu zarejestrowalem sie tu na forum bo zauwazyłem ze jest tu dobra ekipa( Daxer92 Lenart )odpowiedzi dostaje jak najszybciej sie da.Mam na tym forum zostac i uczestniczyc.

Dziekuje

email [email protected]

Opublikowano

Witam,

Odwiedzam to forum od dłuższego czasu, jednak rzadko się wypowiadam. Chciałbym prosić o wysłanie kodu na adres e-mail: [email protected] Bardzo dziękuję, oczywiście odwdzięczę się tym samym razy 3 :)

Powód dla jakiego chcę haka?

Pomoc w grze, m.in. szybsze wbijanie lvlu, gdyż nie posiadam środków na zakup NX.

Pozdrawiam

Przemek

Opublikowano

@drakoo

Kody wysłany ! Widzę po dacie rejestracji że już sporo na forum jesteś to Ci się należy.

Wyślij później te 3 kody !

Opublikowano

Ale byście sie mogli troche rospisac a nie piszecie np

Na forum mpc siedze dos dlugo . prosze o kod xxxxx no rozpiszcie sie troche

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Witam

na początek e-mail: [email protected]

mimo że na forum jestem nie cały miesiąc to staram się śledzić rozwój forum.

nie mam dużego doświadczenia w grze dlatego nie mam dużego poziomu tak jak niektórzy.

Wg mnie najważniejsza jest dobra zabawa a nie wydawanie tysięcy na jakieś monety(i tak się kiedyś dostanie bana.)

a GORDON hack pomógl by jeszcze bardziej w zabawie;)

A po drugie jezeli dostane kod to bedę mógł wysłać nowe 3 ;) czyli 3 osoby dostaną szanse na gre :)

z góry dziękuje.

Opublikowano

Siemka.

Jesli mozna to ja tez bym prosil o kod na Wyślij e-mail lub [email protected]

Chce ten kod dla tego jak każdy.. żeby troche sie pobawic, ale gwarantuję że obdarzony mailem z kodem bede przesylal je kolejnym osobom dla tego uważam że na niego zasługuję ;)

@Edit

No i chcę odrobic to ratio które mi spadło po nowym patchu :)

sygnaturkalow.png
Opublikowano

a ja dla odmiany zaoferuje się z rozdawaniem kodów, ALE

- u mnie minimum to 20 postów, bo jak widze kogoś z jednym postem i zarejestrowanym np. wczoraj to mnie krew zalewa :angry:

- pisac na pw nie tutaj, bo i tak tu nie czytam :)

- mam jeszcze 2 wolne kody na ten tydzień więc kto pierwszy ten lepszy

deidara2.png

Opublikowano

Serdecznie proszę o Invitation Code na E-mail : [email protected]

dlaczego :

Widząc ostatni temat o Invitation Code było bardzo dużo próśb o niego i nie było tyle osób mogących dawać Invitation Cody. Gdybym otrzymał 1 kod na e-mail podany powyżej mógłbym zmniejszyć troche zapotrzebowanie na kody żeby nie było tak jak w ostatnim temacie "dlaczego nie otrzymałem kodu czekam już tyle czasu"

Chcę pomóż ponieważ posiadam dużo e-mail'i i mógłbym na nie rejestrować konto i wysyłaś innym Invitation Cody.

Serdecznie proszę o rozpatrzenie mojej propozycji. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo bym prosił o wysłanie kodu na [email protected]

- Bardzo długo czekałem na open

- Użytkownikiem forum nie jestem od dziś

- Jeżeli trzeba podzielę się z innymi.

Będę bardzo wdzięczny :)

I

serce3.gifAsian Girls

a7b485361d.gif

Opublikowano

Witam

- Konto na forum jest już stare ( zaawansowany użytkownik)

- Dając mi kod ( zyskuje osób 3) z chęcią się podzielę

- Również chciałbym korzystać z gordona

Jeżeli powyższe argumenty satysfakcjonują ślij maila na adres : [email protected]

Z góry thx

Opublikowano

*Offtopic*

Nie wiem jak u was ale na moim PC'tku dany cheat nie działa.

Po uruchomieniu gry automatycznie dostaje "crasha" (automatycznie- inaczej mówiąc po pojawieniu się panelu logowania)

Opublikowano

Witam!

moglbym prosic o kod? [email protected]

Postaram sie jakos odwdzieczyc ;) z pewnością przekaze dalej, oraz moge poszukac troche wiecej dzialajacych hakow (juz jeden topic z dzialajacym na dzis hakiem do ca eu dodalem)

Pozdrawiam!

bednar

///edit

no i oczywiscie nagrodze plusami ;)

sygns.jpg
Opublikowano

Po proszę ładnie o wysłanie kodu na email

wiem że mam mało postów bo się nie udzielam ale bardzo często zaglądam na forum jak widać po dacie zarejestrowania może to zaciekawi was

[email protected]

z góry dziękuje

Xart-Irok.png
Opublikowano

Witam, ja mam do oddania 1 konto i 1 Invation Code ( 2 inv. code został już wysłany koledze z osiedla ).

Kto chętny proszę pisać w Tym Temacie a nie na PW. I dlaczego *ON* ma dostać te KONTO

KowalskixD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...