Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invitation Code

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym prosić o kod :) emial [email protected] xD

Straciłem ostatnio hasło do 2 kont... i trochę mnie to zniechęciło do gry, ale postanowiłem wrócić i potrzebuję pewnych ułatwień :)

pozdrawiam.

94619314548671740065.png
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, chciałbym prosić o kod :) emial [email protected] xD

Straciłem ostatnio hasło do 2 kont... i trochę mnie to zniechęciło do gry, ale postanowiłem wrócić i potrzebuję pewnych ułatwień :)

pozdrawiam.

94619314548671740065.png
Opublikowano

Hm.Ja mogę wysłać również 3 kody.

Ale moje wymagania są takie iż osoba która chcę kodzik musi mieć po wyżej 30 postów.

Nie wyślę nikomu kodu po niżej tej skali.

Jak coś wiadomość kierować na PW

9368_gold.png

Opublikowano

podaj e-mail z op bo z gamail mi nie wchodzi jakos nie wiem czemu a jeszcze jeden kod moge wyslac

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

regulamin sie zmienil teraz nie mozecie pisac lalalal zeby miec te 50 postow trzeba teraz pelnymi zdaniamai jezeli tego nie umicie to trudno bo za to jest warn jesli nie wierzycie to zobaczcie sobie newsy z zycia forum

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Cześć proszę o kod ponieważ jestem początkującym graczem, nigdy wcześniej nie grałem w gry tego typu i nie potrafię wbić rangi gdy wszyscy mnie zabijają więc proszę o wysłanie kona na e mail: [email protected]

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

Mam jeszcze 2 wolne kody.Lecz aby go otrzymać należy przekroczone 30 postów.Jak ktoś chce pisać na PW.

Z chęcią wspomogę :]

9368_gold.png

Opublikowano

@seba72122 - KOD WYSŁANY

Proszę wysyłać kody kolejnym osobom ! ! !

Opublikowano

Te osoby co otrzymały ode mnie kod również was proszę o rozsyłanie go dalej dla innych.Chyba że jest się chamską pijawą i tylko myśli o sobie.

9368_gold.png

Opublikowano

dlaczego mi nie chcecie wysłać inv coda co ja takiego zrobilem??? plzka wyślijcie na [email protected]

Np ja rozsyłam kody po wyżej 30 postów.

Pewnie tak jak i mi dla reszty skończyły się zaproszenia.

Musisz napisać do osoby która nie dawno otrzymała kod niech cię zaprosi.

9368_gold.png

Opublikowano

Ranga to nie wszytko... A takie nabijanie postów sobie możesz darować.

Pisałem w tym temacie składamy TYLKO APLIKACJE ! A Ty tutaj robisz spam totalny. Leci raport.

Ode mnie kodu za takie coś na pewno nie dostaniesz.

@DOWN

Pisałem 1 post na 1 użytkownika - to jest temat tylko do składania aplikacji w celu otrzymania zaproszenia ... a Ty co robisz ?

1.

ja sie chcialem tylko dowiedzieć i gdzie ty tu spam widzisz ok thx za ten inv code nq

2.

ok dzięki ale jak na to pw pisać ?? i przy ilu postach dostaje sie range pijawka 2 ??

3.

dzięki za odp ale do ostatnio inv osoby tzn do kogo i czy da sie pisać priv maila na mpc ?? bo ja się na tym nie znam

4.

dlaczego mi nie chcecie wysłać inv coda co ja takiego zrobilem??? plzka wyślijcie na [email protected]

5.

wyślijcie invition code na [email protected] jestem nowy na mpc ale postow mam juz kilkanascie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...