Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zarobic 50Kk+ Na Dzień? Masz Dosyc Fb ? Wejdz Tutaj :)

pianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HEY!

Opisze dzisiaj tutek mojego autorstwa. Jest wedlug mnie najlepszym sposobem

Otóż tak na początek potrzebujemy 1-2kk

Kupujemy Żelki Zel.jpg od różnych ludzi którzy sprzedają je +5 (ja opiszę tutaj na obsydianie ponieważ tam gram) żelki +5 na obsydianie stoją po 100-200K

Będziemy potrzebowali : Ogon Skorpiona Ogon_skorpiona.jpg najlepiej z 10 razy i Paj%C4%99cza_sie%C4%87.jpg tez najlepiej 10 razy i Rybią ość 5 razy :)Rybia_o%C5%9B%C4%87.jpg

Ulepszamy go do +7 i już jest okej :) +7 warty jest 3KK na obsydianie!

Sprzedajemy ze 3 żelki +7 wtedy mamy 9KK

za te 9KK potrzebujemy Małży 20100629105046%21Ma%C5%82%C5%BC.jpg Worek z pajęczą trucizną! Worek_z_paj%C4%99cz%C4%85_trucizn%C4%85.jpg oraz Worek z pajeczymi jajami Worek_z_paj%C4%99czymi_jajami.jpg Kiedy już mamy te zasoby idziemy do kowala gildyjnego Najlepiej z 4 żelkami na +8 może ulepszyć Od 4 - 3 -2 :) kiedy mamy te żelki +8 ulepszamy je na +9 :) wyjdą 2 żelki (jezeli mamy 4 :P mi sie poszczescilo i wychodzi zawsze 4! :D) w taki sposób

1 Żelek = 30KK to 4 zelki 4 Żelki = 120KK

Zacząć od 1KK skończyć na Majątku :)

2 Sposobik

Potrzebujemy! 6KK około :) Kupujemy Skrzydła Demona Chakr. +0 Skrzyd%C5%82a_Demona_Chakr.jpg Również potrzebujemy Zardzwiałe ostrze ! Zardzewia%C5%82e_ostrze.jpg Otóż tak Skrzydła są po 2KK a +5 Warte są 15KK więc tak : 1 Skrzydełka = 2KK czyli 3 Skrzydełka 6KK

Sprzedajemy +5 mamy za 3 Skrzydła 45KK

Oto koniec mojego wątku dziękuje i pozdrawiam pianka!

Uwaga! Zdjęcia wzięte są z Wiki Metin2!

To tylko 1 dzień :)xddnw.jpg

flaga_polska.gifRulezflaga_usa.gifRulez

Opublikowano

bylo!!!!

MINUS!!

50 znaków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zamiast spamować poprzyj swoją tezę jakimś dowodem ( Daj link )

@Topic

Poradnik dobry, przynajmniej zero procent na bana ^^. Łap +

g0Tef.jpg

Opublikowano

NameDark to są buty z brązu, buty ze skóry smoka inaczej wyglądają.Było kilka takich tutków, ale już jakiś czas temu.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

A to nie buty ze skóry smoka?? xD Tam na dole ekwipunku

To butki na 39lvl;d. Za dużo priv xD

A co do tematu. Ja już się bawiłem ze swoimi skrzydałkami i uwierzcie nie jest kolorowo;>. A co do żelaków jeśli ktoś ma szczęście to czemu nie?

Opublikowano

A to nie buty ze skóry smoka?? xD Tam na dole ekwipunku

to są na 39 lv buty ^^ mam 1,5kkk znaczy miałem bo kupiłem zajebiste eq ;D teraz 1kkk miałem 200kk, wydałem 150kk, zarobiłem 1,5kkk xD

Opublikowano

Za poradnik masz +'a.

Ale dużo również można stracić.

Głównie chodzi mi o to , że jak skrzydełka są po 2kk , a stać Cie na jedne (jak spali) to więcej stracisz.

Ogólnie dobry pomysł , ale też z odrobiną szczęścia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sposób z charkamami jest najlepszy moim zdaniem zawsze gdy mam 20kk+ kupuje 7 par charkamów

i ulepszam 3-5 zawsze wchodzą i czasami kd +3 wsadzam jeszcze :) Daje wielkiego +

Opublikowano

to są na 39 lv buty ^^ mam 1,5kkk znaczy miałem bo kupiłem zajebiste eq ;D teraz 1kkk miałem 200kk, wydałem 150kk, zarobiłem 1,5kkk xD

hahahahahahah ^^ teraz to dojebałes ^^ nikt ci w taka bajke nie uwerzy :) 1,5kkk w 1 dzien ? hahahahahahahha ^.^ nawet jesli bys mial cale eq tego to by ci po 1 w jeden dzien wszystko nei zeszlo a pozatym juz wole ta kase na allegro sprzedac bo 1kkk chodzi po 200zł :) ale jak ci nie szkoda jedngo dnia to napisz na pw i mi daj kasę załaduje ci konto za jakąś kwote jesli to dla ciebie taki lajcik :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...