Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELP MEEE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję że mi pomożecie mam Windows XP rodzice mi dali hasło na kompie bo niby za dużo na nim siedzę...

czy jest coś żeby dowiedzieć się jakie mi dali to hasło jakiś program nie wiem czytający w tych plikach od XP czy coś nie wiem mam nadzieję tylko że mi pomożecie

nie polejże jakie jest hasło bo czytnik linii papilarnych ale na szczęście jest ten cholerny haczyk musieli dać jakieś hasło

Ok nie będę pisał bez sensu mam tylko nadzieję że mi pomożecie z góry dzięki

a rodziców prawie niema w domu więc to nie będzie bez sensu bo znowu dadzą jakieś hasło :P

Opublikowano

Tego akurat to nie wiem, ale znam inny sposób.

Przy logowaniu się na użytkownika naciskasz CTRL+ALT+DELETE i wpisujesz w nazwie Administrator w haśle puste pole i enter i powinno ci wejść. Mam nadzieje, że pomogłem, a jeśli nie to pokombinuje o ile jest to możliwe i dam "edita'.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano
Tego akurat to nie wiem, ale znam inny sposób.

Przy logowaniu się na użytkownika naciskasz CTRL+ALT+DELETE i wpisujesz w nazwie Administrator w haśle puste pole i enter i powinno ci wejść. Mam nadzieje, że pomogłem, a jeśli nie to pokombinuje o ile jest to możliwe i dam "edita'.

Raczej kazdy ustawia hasło administratora przy instalacji windowsa 0o

@topic: hasła są zapisywane w jakimś pliku i odczyt / podmiana tego pliku jest możliwa, a ze nie pamietam w jakim oraz zadnego programu, musisz pogooglować - ja tego za Ciebie nie zrobie.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Pobij starych : OOOO.Może pozgaduj jakie hasło mogli ci dać jeśli nie wiesz jak się zabrać do złamania.