Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwne...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie kojarzycie na Monastyrze (s1) kolesia o nicku NoChyba ???? co z nim jest ?? on ma 45 lvl a kladzie ponad 70+ lvl jedynie z surami bm przgrywa... czy to napewno tylko dmg hack???

rendersnewlamborghinimu.png

Specjalista
Opublikowano

Cos podobnego bylo kiedys na Onyksie koles o nicku InSprej mial 42lv teraz juz topkal i kladl +70lvl ale to kwestia eq ;> i druga postac oczywiscie ;d wiem ze mial fms'a 48%sr ktorego widzialem w sklepie...

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Pff ja na s1 ninja dagger 34 lv :) kładłem 60-70 (nick Oedal :*) Z pr0 eq all jest możliwe

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

Ale kazdy kto z nim wezmie pvp to mowi ze on ma dmg hacka ale czy na 2-3 hity dawalby rade klasc mentala w np. stalce +9 ?? chyba ze ma jakies skille naprawde dobre

Opublikowano

Co ma za broń ? Ja też Rib um 17% z kd +4 10 na ludzi,8 siła. i ebony+9 10 ludzi. Butki abs dwureką/jedno, smiet+9 z kd+4 też abs, 2k pż. I prawie all takie, i co ? kładłam ludzi 75- :) Teraz to już hiostoria. * Dodam że miałam JEDYNIE 36 lvl, a kładam 75 :).

Ps. Silne G6 , DUCHOWE P :) I uderzenie miecze na jeden, aby omdleec. :) Na wojach ładnie po 9 k siadało ;)

Pozdrawiam.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Ale kazdy kto z nim wezmie pvp to mowi ze on ma dmg hacka ale czy na 2-3 hity dawalby rade klasc mentala w np. stalce +9 ?? chyba ze ma jakies skille naprawde dobre

Ze mną też tak było .... oni po prostu są zazdrośni o eq / nie wierzą że 45lv ich skopał :))

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

On mi pokazywal riba to mial sr 16 % chyba i 1% um do tego kd woja +3 a w eq nie mial zadnych abs na woja wiec ja nie wiem a skile to on na G napewno nie ma bo wiem jak wyglada na M a jak na G

Opublikowano

Widze że niezłe bajki tutaj niektórzy opowiadaja ;> ale z takimi się w klótnie lepiej nie wdawać ;D

inneska chętnie bym zobaczył te 9k z duchowego na 36 lvlu ale zapewne ci konto ukradli albo oddałaś kumplowi[większość taki kit wciśnie]

jak już sie chwalicie to ja powiem że tą ninją w sygnie klepie spot redlasu ;>

A tak bez spamu to czasami trafi się jakiś rodzynek co zabrał rodzicom fona i wysłał 30 smsów na sm xD nie wiem czy NoChyba jest taki ale znałem takiego typa na s4 xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...