Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chiński Bot...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grając na polskim serwerze często widzę boty... tutaj macie link żeby ściślej wam to wytłumaczyć http://img299.imageshack.us/i/0901191618.jpg/ i teraz mam pytanie czy to jest gdzieś opublikowane ma ktoś tego bota ? a może przegapiłem na MPC ? proszę dać mi link jeśli gdzieś na mpc to jest bo szukałem ale raczej nic nie znalazłem wszelkie spamy typu "nawet jesli by ktos mial i tak by ci nie dal 50 znakoooowwwww" beda zglaszane . Z góry dzięki ;) oczywiście beda +/- 5/1 :) jak kto woli :)

Opublikowano

ten bot jest platny, (kiedys byl na MPC ale to wersja testowa tylko na tydzien ale juz nie ma)

@edit UP szybszy

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Dzięki, obaj macie po + i piąteczce no cóż szkoda :) może kiedyś ... :) Proszę moda o zamknięcie :)

Opublikowano

Chłopię możesz dostać bana, zmaż nick przy Easy, gdyż często tu zaglądają GM'owię, lub wogóle usuń to zdjęcie!

Pozdrawiam..

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

ta... uwaga bo gm sie rzuci na moje konto bo jest jedyne w swoim rodzaju i tak mam slabe ... wiec mi nie zalezy mam duzo kont ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...