Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Legalne Zarabianie Yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM SERDECZNIE

MÓJ SPOSÓB JEST BANALNIE PROSTY ... MIANOWICIE CHODZI TU O SREBRNĄ BRANZOLETĘ ;]]

MOŻNA ROBIĆ NOWE POSTACIE I WBIJAĆ 20 LVL (NIE POLECAM RACZEJ) LUB CHODZIĆ PO CH I SZUKAC LVL 20+ DO 25 SZUKAMY "NOOBÓW"TAKĄ SREBRNĄ BRANZOLETĘ MOŻNA KUPIĆ U NOOBA DO MAX 20K ;]] KUPUJESZ OKOŁO 10 ROBISZ DO +6 (NA SERWIE 11 TAKA +6 CHODZI DO 2.5KK)KUPUJESZ JE W GODZ DACIE RADE Z 10, PRZY SZCZĘŚCIU ZROBI OKOLO 7-8 SREBRNYCH NA +6 CZYLI OKOŁO 20KK

MOŻNA JE TEŻ ROBIĆ DO +9 ALE MOŻE PALIĆ TO JUŻ OD WASZEGO UZNANIA ;]

PS: KOLORKÓW NIE DODAŁEM BO NIE UMIEM JESTEM NOWY DOPIERO SIĘ UCZĘ OBSŁUGIWAĆ MPC A W METKA GRAM SPORO W TYDZIEN MOŻNA SPORO ZAROBIĆ POZDR.

POZDRAWIAM JEŻELI POMOGŁEM DAJ + TO NIE BOLI

League Of Legends :)

Opublikowano

Wyłącz Caps Locka i używaj interpunkcji, bo od czegoś jest, a bez tego cholernie trudno się czyta.

Sposób ogólnie niezły tylko mi np. nie chcialoby się tak cały czas gonic i szukać napków ^_^ Ode mnie +

Modna sygnatura.

Opublikowano

JEŻELI SIE KOMUŚ PODOBA TO DZIĘKUJE PROSZE O KOMENTARZE

@UP 2X TRUDNO SIE CZYTA??? JAK POLAK CHCE TO POTRAFI PRZECZYTAĆ POZDRO

Opublikowano

Dobrze napisał 3x up...

Jak nie potrafisz używać interpunkcji i wyłączyć caps locka, to nie pisz postów <_<

Jak dla mnie ogólnie znany sposób, sam tak zarabiałem, tylko na innych itemach ;)

Do zamknięcia ;)

Pozdrawiam, Kamillo ^^.

Opublikowano

Co tak na niego wjechaliście ?? Oo

Ja jak wszedłem na to forum, nie używałem interpunkcji i każdy wyraz pisałem z wielkiej ;)

Poradnik dobry, lecz sporo szukania :P

Mnie raczej takie coś nudzi :/

+leci!

Pozdrawiam, Adam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie trzeba latać i szukam jak napiszesz na szepcie że skupujesz te bransolety to może jakiś nobek się znajdzie który chce zarobić :D

Chociarz nie jestem pewien

Opublikowano

nom dobry sposób bo jak 1 raz się gra to robi się misje a jak już em2 się expi to nie koniecznie ja draggera 61 wyexpiłem bez misji muszę tylko uriela odblokować bo duże expa leci od niego ks lidera sie przyda

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

nie trzeba aż tak ganiać a na +6 u gildijnego jeżeli kupisz za 30k to musisz chociaż 1 z 10 zrobić aby być na 0 a nawepwno zrobi więcej niż 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...