Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmogame...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem poniewaz jak do tej pory dobrze oszukiwałem sposobem mmogame ale teraz jak juz ofiara kliknela w ten link i chce zmienic email na swoj to na email mi nic nie przychodzi ! :/ a pisze ze przyjdzie na stary email ale nie wiem czy kiedys tez tak pisalo czy tylko teraz pragne tez powedziec iz dzis ok. 11 00 normalnie oszukałem oO powie mi ktos o co chodzi ^^?

Opublikowano

Ty noobie pierdolony w dupe wypierdalaj zlodzieju ..! Suko ! Ty powinieneś zgnić w poprawczaku ,a nie grać w metina! Jak chce okradać złodzieju to sobie matke okradnij ;)

Jebią mnie te wasze + i - ... Co to do chuja ma być? Oni Wam za nie wypłacają czy co ,ze tak je zbieracie ? ;) Pozdrawiamy wszystkie dzieci...

Opublikowano

hacki to hacki ale ty jestes normalnym zjebanym złodziejem ktory do nieczego sam nie moze dosjc i musi krasc moze znajdzie sie ktos kto zalozy ci sprawe w sadzie juz jedna taka jest i wygral ja okradziony wiec oby ktos sie wkurwil i obys poszedl do pierdla

Admin Cienia
Opublikowano

Forum o hackach, nie tolerują oszustów i tym podobnym ludzi.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...