Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy (Najdroższy) Serwer Dla Botow :)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na twierdzy na dzien dzisiejszy małże chodza po 1,5kk ... Botów wgl cos tam mało :P Ja sprzedaje po 1kk i schodza jak bułeczki :D

Opublikowano

Co do medali to wszędzie chodza tak samo - po okolo 300k, perły serwer Monolit- B.perła Około 16kk, Krwawa 8kk+ Niebianska 12kk+

Opublikowano

Jeżeli małże sa drogie, to to logiczne jest ze perly tak samo - nigdy ceny malzy i perel nie utrzymuja sie z takimi samymi lub podobnymi cenami dłużej niż tydzień, do akcji zawsze wkrocza boty i ceny spadaja ...

Opublikowano

Co do medali to wszędzie chodza tak samo - po okolo 300k, perły serwer Monolit- B.perła Około 16kk, Krwawa 8kk+ Niebianska 12kk+

a co to nowa perła "niebiańska" kiedy ja dodali?

ps ale jest mały - bo twierdza zamkieta bo se chciałem boty ustawic i pod fb

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

up nie koniecznie na deimos np. rib +0 ze śr do 5 chodzi po 5kk a czasem drożej a małże boty po 70k wystawiały

chyba mam ss ale nie pamiętam bo robiłem reinstal metka... <_<

Opublikowano

na gromo malz chodzi 1kk medale 350-500 a rib z sr 30+ kd do expa +3 z jakies 120kk

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Od s1 do s4 ceny tych itemów są najdroższe 1kk+ :huh:

Bo jest dużo wysokich lvli 65+, a na ulepszanie broni dla nich są potrzebne właśnie perły itp ;D

p.s.

na 100% nie graj na s18, małże 300-450k, biala 15/20kk, niebieska 10/5kk, red 2/1kk. Medale 300k. Więc na 18 sie nie opłaca ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...