Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ! Wojowni 79 Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewne pytanie do doświadczonych graczy.

Od pewnego czasu zastanawiam się gdzie chodzić na metiny trochę zarobić ... i także wbić w koncu silne na "P"

Mam 79 lvl, Silne G8, Tąpnięcie G1, Duchowe/Walniecie M9, Mam w sumie +850 defa, I 12k pż, naszyjnik z dobra regeneracja pz (45%) i buty 5% na kryta, w Grocie rady jeszcze nie dam, poniewasz nie mam dobrego abs na strzaly jak i dobrego eq z bonami 10/20 na diabły, a bez tego ani rusz ! W dodatku nic nie mam na "Obr. Dodane do pż / pe (może w sumie 5% :P )

Chciałbym wbić silne na P, dorobić troche kasy i isc do groty, i tu tkwi mój problem, kasy nie mam, narazie nie zamierzam kupować na allegro, mam riba śr 31 +9 KD +4 do expa, metiny w lesie bije, nawet niekiedy z rekawica (ta Co dropi z metinow na 1h) ale zazwyczaj dropia tylko poty, polecacie mi na tym lvlu inne metiny? I zastanawiam sie czy dam juz rade na metinach w Czerwonym Lesie, bez bonow Obr. Do pż ... i Pe, próbowałem co prawda z 90, ale nie dam rady, jeszcze sie zrespila na ostatnim spocie w red ha :P Dlatego raczej z tym metinem nie dam rady, bez dobrej broni (żala lub trupiaka)

Co mi polecacie? Jakie metiny? Raczej z dropkiem ani z FB nie chce mi sie bawic :/ Moze zaczac grac na DMG hacku i bic wtedy metin 90 ?

Dodam że mam bufa, 66 lvl, Skile M9, Pomoc Blogo, Odbicie, I ponad 115 INT !(Kupic tarcze musze 8int+ ponieważ sprzedalem ostatnio) Dają około 35,7% na kryta, i 35% blogo, + odbicie ... 30% około,

Mądre wypowiedzi zostaną wynagrodzone !

Opublikowano

Osobiście uważam, że z metinów 75lvl lepiej dropi, moją ninją 67lvl na dmghacku ubiłem i kamyk duchowy poleciał:) A metiny bodajże 80lvl albo 85lvl ubiłem dwa i tylko poty... Ale chyba na tym lvlu ci nie dropnie nic z metina na 75lvl. Polecam chodzić na metiny do krainy gigantów, w ogóle ludzie tam nie jeżdżą i śmiało na dmghacku można grać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...